Saflığın Böylesi…

Cumhurbaşkanı yurt dışı ziyaretlerinde gazetecileri uçağına alır ve gündemi değerlendirir de İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bundan geri kalır mı? Ne de olsa kendisi de Cumhurbaşkanlığı hesapları yapan bir siyasetçi.

3 günlük bayram süresince Rize, Artvin ve memleketi Trabzon'a giden İmamoğlu'nun bu gezisi, Cumhurbaşkanlığı adaylığı olarak yorumlansa da ziyarette verilen mesajlardan çok, otobüste yer alan gazeteciler odak noktası oldu.
Ziyareti sırasında İmamoğlu, otobüsüyle Ertuğrul Özkök, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Akif Beki, Gülşah İnce ve Nagehan Alçı'yı da yanında götürdü.

Yol boyunca otobüste gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu'na; otobüste çekilen fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi sonrası tepkiler de gecikmedi.

Özellikle otobüs içinde Nagehan Alçı'nın yer alması, Ak Partililerin tepkilerine neden olmuş.


Bu tepkileri anlamak da çok mümkün değil. Otobüste bir zamanların anlı şanlı gazetecisi Ertuğrul Özkök'ü görmeyip Nagehan Alçı'yı görmek ve “onun ne işi var” türü bir tepki vermek saf adamların işi olsa gerek.


Nagehan Alçı'nın belli bir hesap kitap ve menfaat karşılığı geçmişte Ak Partiye yakın bir duruş sergilemesi onu Erdoğancı yapmaz ki. Yoksa siz öylemi sandınız? Vay garibim vay. Tam tersi dün güç Erdoğan'dan yanaydı şimdilerde belki İmamoğlu'ndan yana.Nagehan hanım aslında herkesin beklediği bir duruş sergiliyor.
Dün Ak Parti tarafındaydı şimdi sıra CHP'de.

Biz Nagehan Alçı'nın doğru yolda olduğuna ve kendisinden beklenileni yaptığına inanıyoruz. Asıl şaşırdığımız ise CHP otobüsüne binmeyi Nagehan Alçı'ya yakıştırmayan bazı saf Ak Partililer. Ne zaman tanıyacaksınız dost ve düşmanınızı? Hele hele bürokratlarınızı…

Yorumlar 2
Yorumcu 06 Mayıs 2022 09:46

Şu bürokratları ifşa edin de toplum da bilsin. Üstü kapalı kalmasın...

Gurbetçi ler 05 Mayıs 2022 23:34

Bunların hepsi sahtekar bütün bu siyasicileri Avrupa ya gelin bakalım burda nasıl öyle hava atmak milletin parasını harcamak adama ne yaparlar ne yol ne kaldırım ne çocuklar a havuz kütüphane yeşil alan ne araba garaj I ne sürücü eğitimi hala muhtarlara verdiği para masraf her mahalleye havuz ve kütüphane yapılır bunlar milletin parasıyla fotoğraf şehire asa ve belediye reklamlar I boş etrafları yağcı dalkavuklar dolu hangisi plan dan şehircilikten anlıyor anlasa adam gibi yol araba park yeri her mahallede havuz kütüphane top sahaları çocuk parkları

Bakmadan Geçme