Rakibimiz, transferde rotasını çizdi

Bellona Kayseri Basketbol takımı yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı Kırmızılılar kadrosuna 10 oyuncu katacak

TAKİP ET
 



Haber: Kübra Kabukçu

Temsilcimiz B. Elazığ İl Özel İdare'nin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki rakibi Bellona Kayseri Basketbol takımı, 2020-2021 sezonu için transfer çalışmalarına hız verdi. İlk olarak başantrenör Ayhan Avcı ile yeniden anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, transfer rotasını belirledi. Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, yeni sezon için 10 transfer yapacaklarını söyledi.



6 YERLİ, 4 YABANCI

Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, 'Önümüzdeki sezon başarı çıtasını yükseltmek istiyoruz. Kadromuzda Alt yapıdan A takıma çıkan 2 oyuncumuz var. Bunların yanına 6 yerli, 4 de yabancı oyuncu transfer edip hem ülkemizde, hem de Avrupa maçlarında başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz' dedi.

 

BAŞLAMA TARİHİ BELİRLENDİ!

TKBL'nin lig kurulu yapıldı. Toplantı sonrasında yeni sezonun başlama tarihi 3 Ekim 2020 olarak belirlenirken normal sezonun bitiş tarihi 28 Mart 2021 olarak belirlendi. Federasyon Kupası'nın ise 20 Eylül 2020'de başlayacağı belirtilirken play-off maçlarının 3 Mayıs 2021'de noktalanacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme