Özyer de deplasmanlara çare olamadı!

Elazığ İl Özel İdare, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. Haftası'nda deplasmanda karşılaştığı İstanbulgücü'ne mağlup oldu

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, TKBL 18. Hafta maçında deplasmanda İstanbulgücü ile karşılaştı. Cumartesi günü İstanbul Caferağa Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başlayan temsilcimiz ilk periyodu 22-11 üstün tamamladı. İkinci periyotta etkili oyununu sürdüren potanın perileri, devreye 37-27 üstün girdi.

Mücadelenin üçüncü periyodunda farkı kıl payı açmayı başaran Elazığ İl Özel İdare, bu periyodu 52-41 önde kapattı.  Temsilcimiz mücadelenin son periyodunda ise adeta yokları oynadı. 14 sayı üretebilen, potasında ise 28 sayıya engel olamadı ve salondan 69-66 mağlup ayrıldı.

Elazığ İl Özel İdarespor'da Tuğçe İnöntepe'nin 17 sayısı mağlubiyeti önleyemezken, İstanbulgücü'nde Mercedes Walker 25 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Play-Off yolunda basit sayılabilecek bir virajı mağlubiyetle tamamlayan temsilcimiz, gelecek hafta evinde Bayraklı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme