Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

1 Ağustos 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 2021 yılında 1 milyon 566 bin 51 hastaya hizmet verdi. Göreve başladığı günden itibaren hastanede önemli çalışmalara imza atan ve hasta yakını memnuniyetini yükselten Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş'in bu çalışmaları her kesimden takdir görüyor.

TAKİP ET

Erkan Bay/ Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılan ve şehir hastanelerinin altıncısı olarak 1 Ağustos 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, deneyimli sağlık personeli, 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla dünya standartlarında hizmet vermeye devam ediyor. Bin 38 yatak kapasiteli hastanede, gelişen teknolojinin tüm imkanları hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunuluyor.

TAM DONANIMLI VE KONFORLU HASTANE
355 bin 752 metrekare kapalı alana sahip olan ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in ismini taşıyan hastane, 5 yıldızlı otel konforundaki sağlık birimleri, son teknoloji tıbbi cihazları ve ameliyathaneleri ile bölge insanının dünya standartlarında sağlık hizmeti almasına imkan sağlıyor. Kampüste 524 yataklı genel hastane, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 64 yataklı Psikiyatri Hastanesi, 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi, 50 yataklı Tutuklu Adli Psikiyatri Hastanesi yer alıyor.

BÖLGENİN YÜZ AKI
227 poliklinik, 39 ameliyathane, 26 hemodiyaliz ünitesi, 160 yataklı yoğun bakım, acil servis, 334 tek kişilik, 169 çift kişilik hasta odaları ile 1038 yatak kapasitesi bulunan hastanede, genetik hastalıklar, radyoterapi, yanık ünitesi, organ nakli, tüp bebek, iyot tedavisi, radyasyon onkolojisi, alternatif tıp, nükleer tıp, palyatif bakım gibi çeşitli özellikli sağlık birimleri alanında tedavi hizmeti veriliyor.

HİZMET MEMNUNİYETİ ÜST SEVİYEDE
Kampüste ayrıca 69 ünite, 4 yatak ve 2 ameliyathaneden oluşan, yüksek donanımlı teknoloji ile müstakil hizmet veren Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi de bulunuyor. 335 hekimin, 1459 yardımcı sağlık personeli ile hizmet verdiği hastanede hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini en üst seviyede tutmak için kreş, kafe, restoran gibi sosyal imkanlar da bulunuyor. Hastanenin 1871 araçlık kapalı, 47 araçlık da açık otopark alanı bulunuyor.

DEPREME DAYANIKLILIĞI İLE SAĞLIK HİZMETİNİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRDÜ
Dünyada kullanılan ileri teknolojiye sahip 3 yönlü sarkaç tipi deprem izolatörleri bulunan hastane, 24 Ocak'ta merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar görmeden, herhangi bir elektrik, su, doğal gaz ve tıbbi gaz kesintisi yaşanmadan sağlık hizmetlerini kesintisiz sürdürmesi ile de şifa arayan depremzedelere güven verdi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE TAM VE KESİNTİSİZ HİZMET
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında gerekli tüm birimlerin oluşturulduğu Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tanı konulan ya da şüpheli görülen vakaların tedavi ve kontrolleri de büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilmişti.

ELAZIĞ'IN SAĞLIK ÜSSÜ
Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde olduğu gibi pandeminin başladığı ilk günden itibaren Elazığ başta olmak üzere Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Diyarbakır ve çevre illerden hasta kabul ederek bölgeye hitap etmişti. Günde ortalama sekiz bin hastaya hizmet veren hastane, kente, bölgeye ve ülkeye sağlık turizmi açısından önemli katkılar sağlıyor. Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bu kapsamda 2021 yılında 1 milyon 566 bin 51 hastaya hizmet verdi.

EROL KELEŞ FARKI
Şehrimizin saygın, beyefendi ve çalışkan siması olan Prof. Dr. Erol Keleş'in Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanmasından sonra birçok başarı da peşe peşe geldi. 2020 yılında başhekim olarak göreve başlayan Prof.Dr. Keleş, yaptığı çalışmalar ve hastalar ile kurduğu samimi diyalog sayesinde önemli bir fark yarattı.

BÖLGEMİZDE BİR İLK
İlimizin ve bölgemizin sağlık ihtiyaçları göz önünde bulundurularak “Çocuk Palyatif Bakım Merkezi“ hizmeti de geçtiğimiz günlerde açıldı. Çocuk Palyatif Bakım Merkezi, hastaların ve refakatçilerinin rahatı için tüm detaylar düşünülerek, deneyimli kadrosu ile hizmete başlamıştı.

ÖNEMLİ BİR HİZMET
Yaşamı sınırlayan bir hastalığa duçar olan hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan Palyatif bakım, başta ağrı olmak üzere fiziksel, psikososyal, manevi problemlerin erken tespiti ile tedavisini hedefliyor. Her yaştan insanımıza hizmet ağına, çocuk palyatif servisini de ekleyen ve bu konuda önemli bir eksikliğin giderilmesini sağlayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş'in bu çalışması başta ulusal medya olmak üzere tüm kesimden takdir görmüştü.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Prof.Dr. Erol Keleş, hastanenin Başhekimi olarak başarılı bir yönetim anlayışı ile hemen hemen her ay farklı bir hizmet, yenilik ve açılan servisle hem takdir topluyor hem de bölgedeki hastanelere örnek oluyor. Hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının memnuniyetleri kurumla birlikte şehrimizi de öne çıkarıyor.

Bizler de Hakimiyet Gazetesi olarak bu gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı Prof. Dr. Erol Keleş Hocamıza ve tüm fedakar ekibine teşekkür ediyoruz.

Yorumlar 5
Mehmet Turhan 13 Haziran 2022 15:00

Sn Erol Keleş Hocamızın Şahsında hastanemizin tüm personellerini tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun

Gakgo 13 Haziran 2022 12:38

Vekilimiz olarak görmek isteriz

Prof.Dr.Sema Temizer Ozan 12 Haziran 2022 23:36

Sayın Prof.Dr.Erol Keleş her yerde ozverili çalışan degerli bir hocadir. Nice guzel basarilara Erol hocam... Elazığ'a hizmet hepimizin boynunun borcu...

Yardımcı 12 Haziran 2022 21:14

Sağlık hizmetlerinde "yardımcı" diye bir sınıf yoktur. Haber içeriğinizi kim hazırladı bilmiyorum ama duzeltmeniz gerekir. Yardımcı sağlık personeli diye bir grup yoktur. Bu ibare yoğun hizmet veren kesimi rahatsız etmiştir.

Helal olsun. 12 Haziran 2022 18:37

Gercektende oyle cok temiz hijyenik ve kaliteli hizmet var sehir hastanesinda. Darisi arasma hastanesinin basina resmen pislik yuvasina donmus. Siradan bir saglik ocagi oradan daha iyi yonetiliyor.

Bakmadan Geçme