Milletvekili Erol'a TBMM'de Önemli Görev

Meclis'te başarılı çalışmalara imza atan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Erol'a partisi tarafından önemli bir görev verildi.

TAKİP ET

28.Dönemde Meclis'in en deneyimli ve etkili isimlerinden biri olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol önemli bir görevi daha üstlenecek.

Milletvekili Erol, yeni yapılan görevlendirme ile TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcü oldu. Özellikle Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen felaket nedeniyle Çevre Komisyonu'nun büyük önem taşıdığı bu günlerde Erol'un bu görevi üstlenmesi bölgedeki tecrübesi ve deneyimleriyle büyük fayda sağlayacak.

MADEN İÇİN FIRSAT

Erzincan'daki faciaya benzer riskler taşıyan Elazığ'ın Maden ilçesindeki sorunların TBMM'de dile getirilmesi ve çözüm üretilmesi adına Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un bu komisyonda CHP Sözcüsü olarak görev yapacak olması büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Yorumlar 4
AsenaTuba 23 Şubat 2024 19:10

Elazığ Madendeki hem yeni rezerv ler hem de ilçedeki tehlikeyi onun sayesinde öğrendik. Adam kaçdefa mecliste sırf bu konular için konuşma yaptı,

Madenli Cuma 23 Şubat 2024 18:56

Adam elinden gelenin fazlasını yapi, geçen dönemde gördük çalışmalarını, hem şehrimiz hemde Maden için çok urğaştı, Allah için. Ondan başka bitene daha milletvekili Madene ne geldi ne de bizi sordu. Allahına Gurban senin Gürsel Erol.

Rado 23 Şubat 2024 18:53

Gürsel Bey, hangi görev verilirse verilsin layıkıylan yapar, inanıyoruz. Zeten ona güvenmesek millet vekili yapmazduh. Ne var sa gene Gürsey Beyde var. Elazığ içinde memleket içinde. Helal olsun.

Büyük görev bu :)) 23 Şubat 2024 16:45

Büyük görev dediğiniz bumuydu :)) Gürsel sözcü olmuş ne büyük gòrev elazığ gurur duyuyor. Hakimiyet tamam tamanen duygusal hareket ediyorsunda gelen bültenin bari başlığını değiştir

Bakmadan Geçme