MHP, Gücüne Güç Katıyor

MHP Elazığ 1.Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim ziyaretlerine gece gündüz demeden devam ediyor. Elazığ'ı karış karış gezen Işıkver'in bu gayretleri hem tabanda hem de şehirde takdirle karşılanıyor.

TAKİP ET

Kübra Kabukçu/14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Elazığ 1.sıra milletvekili adayı olan Semih Işıkver, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Gece gündüz demeden Elazığ'ı karış karış gezen Işıkver, hem vatandaşların sorunlarını dinliyor hem de ilimizin sorunlarının çözümü noktasın da önerileri anlatıyor. Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Işıkver'e vatandaşların sevgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

IŞIKVER: “KUZOVA'NIN SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Seçim kampanyasını il, ilçe ve köy merkezli olarak büyük bir hızla devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Kuzova köy muhtarları ve bölge halkıyla buluştu.
Kuzova'nın sulama probleminin artık kronikleştiğini ifade eden Işıkver, 'Şehrin çözümsüz hiçbir problemi yoktur. Temel sorun siyasi sahipsizliktir. Bunu 14 Mayıs tarihinde hep birlikte ortadan kaldıracak ve yeni bir dönem başlatacağız' dedi.

“5 YIL İÇİNDE ÇÖZÜM”

Işıkver değerlendirmesinde, “Seçim çalışmalarımız kapsamında hem il merkezimizde hem de ilçe ve köylerimizde tüm parti teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte gece gündüz, yağmur çamur demeden büyük bir heyecan ve coşkuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuzova halkının öfkesine de dertlerine de şahidiz. Kendilerine sözümüz var. Bu sorun önümüzdeki 5 yılda çözülecek. Buna muktedir olamaz isek siyaseti bırakacağımıza dair sözümüzü bir kez daha yineliyorum” dedi.

“TOKİ'LER DE EKSİKLİKLER GİDERİLECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver, 2020 yılında meydana gelen Elazığ merkezli 6,8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından TOKİ marifetiyle yapılan 24 bin 83 konutun şehrimizde güvenli yaşam alanı oluşturduğunu belirterek, 'Ancak bu konutlardaki çevre düzenlemesi, altyapı, sosyal donatı ve binalarda yaşanan bir takım eksiklikler halkımızı huzursun etmesin. 14 Mayıs sonrası ilk 5 ay içerisinde tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek dirayete sahibiz' dedi.

EĞİTİMCİLERDEN MHP'YE DESTEK

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver, Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.

Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver 'Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ' dedi.

“KEBAN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK”

Seçim kampanyası kapsamında Keban ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver “İlimizin ve ülkemizin gurur kaynağı Keban Barajı'nı bünyesinde bulunduran Keban ilçemizi ne yazık ki siyasi irade ve bu iradenin oluşturduğu statüko karanlıkta bırakmıştır. 14 Mayıs sonrası kurulan bu masayı yerle yeksan etmek benim boynum borcudur ” dedi.

“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN LİDERLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

14 Mayıs seçimlerinin kader seçimleri olduğunu dile getiren Işıkver; “İl ve ilçelerimizde halkımızı, esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve partililerimizi ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakına neden destek verdiğini neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Liderlerimizin sergilediği kardeşlik hukukunu bizlerde ilimizde gerçekleştirerek daha da güçleniyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz” dedi.

“ELAZIĞ, ZENGİNLİĞİNİ EKONOMİK DEĞERE DÖNÜŞTÜREMEDİ”

14 Mayıs sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Elazığ'ın sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine etki edecek 23 Maddelik hedeflerini yayın haline getiren Işıkver, ‘'1970'li yıllarda dönemin Devlet Planlama Teşkilatı ülkemizin zengin kaynakları ve jeopolitik konumunu göz önüne alarak tespit ettiği 7 metropolitan ilden biri olarak kayıt altına alınan Elazığ maalesef yıllar içerisinde sıradan bir kent haline gelmiştir. Sahip olduğu hiçbir zenginliğini ekonomik değere dönüştüremeyen ilimizin, işsizlik ve buna bağlı olarak yoksulluğu en ciddi problem ve tehdit olarak maalesef önümüzde durmaktadır. Kuzova, Uluova ve Kovancılar, Palu, Karakoçan bölgesindeki verimli ovaların sulu tarımla buluşturularak bu bölgelerin refah seviyesinin kısa sürede artırılması mümkün iken ne yazık ki, ilin sulama problemleri bu şehrin 20 yıldan fazla bir süreden beri sürekli gündemini meşgul etmektedir.”dedi.

IŞIKVER'DEN 23 MADDELİK HALK SÖZLEŞMESİ

Elazığ'ın çözümsüz hiçbir sorununun olmadığını ifade eden Işıkver,“ Önümüzdeki 5 yıllık hizmet dönemi için belirlemiş olduğumuz ve bu yayında bir halk sözleşmesi mantığı ile sizlerle paylaşmış olduğum bu 23 maddenin birçoğunun çözümü için Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, Meslek Örgütlerimizin, Yerel Yönetimlerimizin ve şehrimizin tüm ilgili dinamiklerinin yoğun gayreti yıllar içerisinde hep olmuştur. Ancak siyasi sahipsizlik bu talepleri hep gündemde tutmuştur. İşte bu nedenle 14 Mayıs sonrası bu raporda yer alan 23 madde ve daha fazlası için mücadele veren tüm STK'larımızın, Meslek Kuruluşlarımızın ve Yerel Yönetimlerimizin yanında yer alınacak ve öncülük edilecektir. Bu aziz şehrin çözümsüz hiçbir sorunu yoktur. Ya siyasi çekişmeler veya siyasi sahipsizlik sorunlarımızı maalesef çözümsüz kılmıştır. 14 Mayıs sonrasında Elazığ için artık çok daha büyük hedeflerin ortaya konması 4 bin yıllık tarihi Harput'un bizlere yüklediği bir sorumluluktur. İşte bu sorumluluk ve ortaya koyduğumuz gelecek vizyonu ile huzurunuzdayız. 14 Mayıs'ta elbirliğiyle istiklalimize, çocuklarımızın istikbaline, davamızın itibarına ve hem ilimizin hem de bu Aziz Vatan'ın geleceği için yüreğinizle sahip çıkıp katkı vereceğinize olan inancım tamdır.”dedi.

SEMİH IŞIKVER'İN 23 MADDELİK HALK SÖZLEŞMESİNİN ANA MADDELERİ ŞÖYLE:

- ULAŞILABİLİR OLMA HEDEFİ
- SULAMA PROJELERİ
- DEVLET DESTEKLERİ
- YATIRIM VE SANAYİ ALTYAPILARI
- KOVANCILAR-PALU KARAKOÇAN KARMA OSB
- BASKİL GIDA VE AMBALAJ OSB
-YENİ SANAYİ SİTELERİ VE SEKTÖREL KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ
- LOJİSTİK MERKEZİ VE SERBEST BÖLGE
- TURİZM ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ
- PERTEK-ÇEMİŞGEZEK KÖPRÜSÜ
- OKUL İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI
- SODES'İM (SOSYAL DESTEK İLETİŞİM MERKEZLERİ)
- ÜRETEN ŞEHİR ELAZIĞ
- KOOPERATİF SATIŞ MERKEZİ
- SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORM MERKEZİ
- ELAZIĞ KÜLTÜR VE SANAT OBASI
- TANITIM, FUAR VE LOBİ FAALİYETLERİ
- İKİNCİ ÜNİVERSİTE ve EĞİTİM
- AĞLIK ALTYAPISININ GÜÇLENDİRİLMESİ
- SAVUNMA SANAYİ VE SANAYİCİLERİN MİLLİ SAVUNMA TEDARİKÇİSİ OLMASI
- YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİ VE ULAŞIM İMKANLARININ GELİŞTİRİLMESİ
- İSTİHDAM VE KALİFİYE ELEMAN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ PROJEMİZ
- ELAZIĞSPOR

Bakmadan Geçme