Mersin'de kritik randevu!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, kendisi gibi play-off mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, yarın Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Son 4 haftada aldığı galibiyetlerle 5. sıraya yükselen ve play-off potasına girmeyi başaran Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, 2. sıradaki rakibi Tarsus İdman Yurdu'nu da deplasmanda devirmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu maç için Adana'ya geçen temsilcimiz, yarın Adana Demirspor Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimiz maçın oynanacağı gün Adana'dan Tarsus'a geçecek ve karşılaşmanın ardından ilimize dönecek.

Elaziz Belediyespor'da Muhammet Ali Aydın ile Emre Usta kart cezaları nedeniyle sahada olamayacak.

HAKEM SAMSUN'DAN

Tarsus İdman Yurdu – Elaziz Belediyespor maçını Samsun Bölgesi C Klasman Hakemi Ercan Hellaç yönetecek. Hellaç'ın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi'nden Soner Akgün ile Erzincan Bölgesi'nden Aydın Şengül yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak ise yine Samsun Bölgesi'nden Faruk Küstül görevlendirildi.

Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan Tarsus İdman Yurdu – Elaziz Belediyespor maçına Tarsus İlçe Stadı ev sahipliği yapacak.

Bakmadan Geçme