Konseri iptal edilen İrem Derici: 'Sizi çok seviyorum Elazığ'

30 Eylül tarihinde Elazığ'da konser verecek olan İrem Derici'nin Elazığ konseri bazı grupların tepkilerinin ardından iptal edildi. Konseri iptal edilen İrem Derici açıklama yaparak, 'En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin' dedi.

TAKİP ET

30 Eylül tarihinde Elazığ'da konser verecek olan İrem Derici'nin Elazığ konseri bazı grupların tepkilerinin ardından iptal edildi. Konseri iptal edilen İrem Derici açıklama yaparak, “En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin” dedi.

Konseri iptal edilen Sanatçı İrem Derici, resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Sanatçı İrem Derici 30 Aralık 2021 tarihinde de Elazığ'da bir AVM'nin açılışında konser vermişti. Derici açıklamasını o konserin görüntülerini paylaşarak yaptı.

SANATÇI İREM DERİCİ'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE;

Sevenlerimle aramıza giremezsiniz diyen Sanatçı İrem Derici açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarih 30 Aralık 2021, ELAZIĞ KONSERİMİZ Görüyorsunuz İZDİHAMI, SEVGİ SELİNİ! Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu.

Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben SANATÇIYIM! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin!

Bende renk, dil, din, ırk ayrımı olmaz. Ben sadece SEVERİM! HEM DE ÇOK SEVERİM! SENİ ÇOK SEVİYORUM ELAZIĞ”

Yorumlar 2
Abi kim bunlar 28 Eylül 2022 10:06

Abi kim bunlar ya elazığın kimi dinleyip dinlemeyeceğine karara veriyor elazığ gün geçmiyor ki daha da geriye gitmedin. Üniversitesi ülkede ilk 10 da olan bir şehirde yapılan bu tarz işlerden sonra batıdan saldırılır korkusuyla kim çocuğunu elazığa gönderir. Çok sakat işler bu işler benden söylemesi.

muhammed 28 Eylül 2022 08:28

defol git..başka sanatçımı yok bu saçmalıkları elazığa sokmayın istemiyoruz.haber yapıp meşhur etmeyin..hala ahlaksızlar solcular para kazanıyor.

Bakmadan Geçme