KEDİCİKLER 'TIRMALADI'

TAKİP ET
Bilindiği üzere Adnan Oktar ve lideri olduğu grubun üyeleri Temmuz 2018'de düzenlenen operasyonda tutuklanmıştı.
Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grup üyeler son kez hkim karşısına çıkmıştı.
Davadan karar  çıktı ve adaletin tecellisi vuku buldu nihayet. Hazırlanan 3 bin 908 sayfalık iddianamede, 'Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü' olarak tanımlanan grubu da hak ettiği ceza verildi kanaatimizce.
Adnan Oktar ve kendilerini 'müritleri' olarak isimlendiren gruba karşı 1980'li yılların ortasından aralarında laikliğe aykırı beyanat vermek, suç işlemek için örgüt kurmak, zorla alıkoymak ve uyuşturucu bulundurmak gibi çok sayıda suçtan açılan davanın sonucu bu.
Bilindiği üzere 'kedicikler' ile yayın yaptığı televizyon programında evden kaçan 18 yaşını doldurmamış kayıp kızını orada gören ailenin polise ihbarı üzerine gelişmişti tutuklanma süreci. 
Kandırılıp zorla alıkonulan, çeşitli işkenceler ve madde bağımlısı ettikleri iddia edilen genç kızları alıp ekran önünde din kisvesi altında İslam diniyle bağdaşmayan sapık ve sapkın şovlarıyla yıllardır zulüm dökülüyordu ekranlardan.
Neyse ki mahkeme Adnan Oktar'ı 'örgüt kurma ve yönetmek', 'çocuğun cinsel istismarı', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'tehdit' gibi suçlardan bin 74 yıl 9 ay hapis cezasına hükmetti. Ayrıca Adnan Oktar'a bireysel 10 ayrı suçtan toplamda 1075 yıl 3 ay hapis cezası verdi.
Kedicikler tırmaladı sonunda!.. Kadın hakları diye avaz avaz meydanlara dolup hükumete mesnetsiz yargılamalarda bulunan bazı 'kadın STK'ları artık devletin adaletine bir teşekkür ederler umarız ki.
Kadını metalaştırıp her türlü hürriyetinden alıkoyup geleceğine darbe vuran bu örgütün çökertilmiş olması ve bu emsalsiz karar takdire şayandır ve örnektir!..
Ey Oktar ve onun tıynetinde olanlar… İlahi adalette zaman aşımı yoktur, bildiniz değil mi? Gördünüz mü bir kez daha yediğiniz hurmaların gün gelir sizi tırmaladığını!..
 

Bakmadan Geçme