İşte Elazığ Ekonomisinin İçler Acısı Fotoğrafı!

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da vatandaşlar uygun fiyata alışveriş yapabilmek için semt pazarlarına akın ediyor.

WhatsApp İhbar hattımıza gelen bu görüntüler, Elazığ ekonomisinin, vatandaşların maddi durumunun özeti niteliğinde. Fotoğrafta gördüğünüz yaşlı kadın, bozulmuş, kokmuş ve küflenmiş limonların 5 liraya satıldığı tezgahtan alışveriş yapıyor.

Pazardan limon almanın bile lüks olduğu şu günlerde vatandaşlar, sadece ekonomik olarak değil sosyal olarak da büyük çöküntü içerisinde.

Özel Haber
Yorumlar 7
Cenk kara 27 Nisan 2024 17:37

Birde secimlerde degişik partileri denemek lazım albert aiştayn dedigi gibi aynı şeyleri yapıp farklı şeyler beklemek aptallıktır farklı bir partiye oy verin eskisinden daha iyimi daha kötümü ozaman karar verir türkiyenin çoğu ili uyandı inşallah elazığda uyanır takım tutar gibi parti tutulmaz

Ali 25 Nisan 2024 23:04

Elazığ hak etmiyor lakin seçiyor

Cumali 25 Nisan 2024 22:26

Kendini gazeteci sanan,iyi yetiştiremeyen aslında kara cahilin biri. Sanki ekonomi eskiden çok iyiydi hiç fakir yoktu ülkemiz refah içindeydi daha sonra bu hale düstük .ulan cahil gazeteci eskiden bütün giyeceklerimizi yamalayarak, ayakkabılarımızı yırtılınca tekrar diktirerek giyer,soframızda tek yemek(bir çorba veya pilav ) olurdu.Eskiden Elazig da 3 katlı ev parmakla sayılirdı.25_30 yıldaki değişimi görmeyip laf olsun torba dolsun söylemiyle insanları manipüle ederek tomlumu germek sana mı kaldı.Fakir insan her zaman vardır. Keşke hıç olmasın. Ama hayatın gerçeği bu.Eskiden hiç yoktu şimdi bak pazarda çürük malları alıyor.Söylemi doğru değil.

Maşllah 25 Nisan 2024 20:23

Elazığ ilinin 20 yıllık seçim sonuçlarına bakmak lazım.

Şerif 24 Nisan 2024 18:15

Bu pazarcılarda da insaf kalmamış. Eskiden çürümüş sebzeleri çöpe dökerlerdi. Şimdi gariban vatandaşa satıyorlar. Yazık değil mi o teyzeye, küflenmiş limonu satıyorsunuz? Zabıtayı da pazarlarda hiç göremiyoruz zaten, kontrol yok, ceza yok. Belediye resmen vatandaşı pazarcıların insafına terketmiş durumda. Vicdanlar çürümüş, ne diyelim…

Cuma Gakgo 24 Nisan 2024 17:09

Allah sebep olanlardan sorsun inşallah Gardaş, ne diyek. Hergün hergün şahlanidi hani bu ekonomi, 12 senedir aynı hikaye, hep müjdeler falan, bah sonuca. Yalan olandan başka bişe yoh, olan da garibana oli.

Kaptan 24 Nisan 2024 16:22

Merhabalar haberinize bir diyeceğim yok ancak insanların yüzünü açık şekilde göstererek sosyal anlamda davada çöküntü yaşatmış olursunuz. En azından fotoğrafa kapatma buğulama yapılabilir

Bakmadan Geçme