Elazığspor için kritik toplantı

Ankara'da gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, 'El birliğiyle kulübümüzü hak ettiği yerlere taşıyacağız' dedi

TAKİP ET

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın katılımıyla Elazığspor'un durumu ile alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Ankara'da yapılan toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Dün olduğu gibi bundan sonra da Elazığsporumuz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. El birliğiyle kulübümüzü hak ettiği yerlere taşıyacağız.
Destekleriyle bizlere güç veren Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın Ak Parti İl Başkanımıza Şehrimizin gözbebeği olan Elazığsporumuza ilgi ve alakalarından dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2
Alper 06 Mart 2021 00:25

Bu adam birşeyler koparıp,parayı aldıktan sonra kaçacak.Yarin maçlar seyircili olsa taraftar protesto linci yapardı.Takim zaten düşmüş,bunu herkes anladı,birtek il yöneticileri anlamadı,veya öyle görünüyor.

FETHI DEVECI 05 Mart 2021 13:09

TAMAM HAKETTIGI YERE NASIL GETIRECEKSINIZ TAKIM KÜME DÜŞÜYOR HA DUSTUKTEN SONRA ŞAMPIYON YAPACAGIZ DEYIP YARDIMLARI GÖTÜRÜP ALACAGINIZI KURTARACAKSINIZ KIMI KANDIRIYORSUNUZ TABI BIZIM ELAZIĞ MILLETI SAF DIR YINE YANLARINDAMI OLACAGINI DUSUNUYORLAR ISINIZE BAKIN TAKIM DUSTU BILE

Bakmadan Geçme