Elazığspor altyapısından, TFF 1. Lig'e!

Elazığ futbolunun son yıllarda para kazanamadan ülke futboluna kazandırdığı bir isim daha TFF 1. Lig'e transfer oldu

TAKİP ET

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un maddi anlamda yaşadığı sıkıntılara bir de manevi anlamda yaşanan sıkıntılar ekleniyor. Bir çok futbolcusunu ücretsiz olarak başka takımlara kaptıran Bordo-Beyazlı ekibimiz, önemli bir kaynağını da elinin tersiyle itmek zorunda kalıyor.
2017 yılında filiz lisans çıkartılarak Elazığspor altyapısına kazandırılan ve çeşitli maçlarda kısa süreler alan Muhammmed Embiya Yıldırım bu gelir kayıplarının son örneği oldu. 23 yaşındaki futbolcu düzenli forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezon Mamak FK'nın yolunu tuttu. Mamak FK dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'a transfer oldu. Muhammed Embiya yeni takımıyla 2025'in sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Yorumlar 3
Türkiyeli 28 Ocak 2021 14:14

Çok maçlarını izlediğim biri, azimi büyük ve durmak bilmiyor. Inşallah devamlı daha büyük yerlere ulaşır, yolun açık olsun, dualar ile.

Elazığspor 23 22 Ocak 2021 14:25

Şaşırdım!!! Oyuncunun bu kulübe gitmesine mi sizin Muhammed Enbiya yi yıldız futbolcu gibi gösterip haber yapmanıza mı şaşırıp kalayım ???? ya Mamak ta dikkatleri üzerine çekmiş demişsiniz dikkatleri üzerine çeken topçu 1 dakika bile süre almaz mi yapmayın lütfen

Ndr 22 Ocak 2021 14:01

Oldu evet ben çok şaşırdım.bizden sonra da Mamak kulübüne gitti maç oynamadan sözleşmesi feshedildi. Bence Akhisar a gitmesi bu ahbab çavuş ilişkisi tabi zamanla belli olacaktır.bir de böyle bı haberin sizin tarafınızdan yapılması şaşırttı beni yani çok iyi bir oyuncu mu ki para kazandırmadan gitti demeniz...

Bakmadan Geçme