Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

Birçok bakanlık ve kurumlarda bakan yardımcılığı, genel müdür ve üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimizin varlığı ile gurur duyuyoruz. Ancak bugüne kadar bazı bürokratlarımızın şehrimize herhangi bir katkılarının olmamasından da yakınıyoruz. bu konuda ilk ezber bozan bürokratımız ise TEDAŞ Genel Müdürü Hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı oldu.

TAKİP ET

Kübra KABUKÇU/ İlimizden yetişen ve bugün kadar birçok önemli bakanlık, kamu kurumlarının üst düzey yöneticiliğinde görev alan hemşerilerimizle ilgili sayısız haberler yapıldı.

“Hemşerimize önemli görev” başlığıyla yapılan yüzlerce haberden sonra aynı bürokratın görevden alınması haberine kadar geçen süre içerisinde hemşerimizin ilimize herhangi bir hizmeti ve katkısı olmadı.

BAKAN YARDIMCILARIMIZ OLDU AMA…
Geçmişten bugüne birçok bakanlıklarda bakan yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan hemşerilerimiz, ilimize sık sık gelip toplantı ve ziyaretler yapmalarına rağmen, şehrin bilinen ve yıllardan beri devam eden sorunların çözümlerine yönelik bir katkı sunmadıkları gibi kendi bakanlıklarıyla ilgili de gözle görülür ve şehrin ekonomisine katkı sağlayacak herhangi bir projeyi hayata geçiremediler.

ÇOK GENEL MÜDÜRÜMÜZ OLDU ELAZIĞ'I UNUTAN
Geçmişten bugüne birçok bakanlık ve kamu kurumunda Genel Müdürlük yapan hemşerilerimiz de oldu ancak bu isimlerin de şehre somut bir katkı ve hizmetleri, olmadı. Genel müdürlük görevinin yoğunluğu ve projelerine yoğunlaşan hemşerilerimiz genelde kendi illeri yerine farklı illere yoğunlaştılar.

TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI, FARKI
İlimizden yetişip önemli görevlerde bulunmakla birlikte şehrine hizmeti ihmal etmeyen üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimiz de var. Bunlardan biri de TEDAŞ Genel Müdürü hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı. Geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek ziyaretlerde bulunan Yapıcı, ilimizin turizmine katkı sağlayacak mekânların aydınlatılması konusunda girişimlerde bulundu.

TARİHİ PALU KÖPRÜSÜ AYDINLATILIYOR
Kültür ve Turizm Bakanlığının “Kültür Portalı” üzerinden “Tarihin Tanıkları Köprüler” başlığı ile tüm dünyaya tanıtılan ve Türkiye'nin en görkemli 13 köprüsü arasında bulunan Tarihi Palu Köprüsü, Palu Kaymakamlığının girişimleri ve TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı'nın destekleri ile ışıklandırılıyor.

AKSA SPONSOR OLDU
Karayolları Genel Müdürlüğü ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan alınan izinler sonrası Murat Nehri üzerinde kurulu ilk köprü olma özelliğini taşıyan ve bölgenin en önemli tarihi eserleri arasında yer alan Tarihi Palu Köprüsü, AKSA Doğalgaz A.Ş. Sponsorluğunda mimari ışıklandırma çalışmaları başladı.

DİĞER BÜROKRATLARA ÖRNEK OLMALI
TEDAŞ Genel Müdürü hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı'nın kendi şehrine hizmeti gündemine alması ve AKSA yetkilileri ile görüşerek tarihi Palu köprüsünü aydınlatılması çalışmasının başlatılmasının diğer üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimize de örnek olması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, önemli görevlerdeyken şehrini unutmayan Elazığlı bürokratları, Elazığlıların da unutmayacağını ifade ettiler.

Yorumlar 15
Gokgo23 13 Ağustos 2022 17:04

Sayın Genel Müdürüme şükranlarımı sunarım. Boş yorum yapanlarda memlekete bir çivi çaksınlar da öyle konuşsunlar.

Ali veli 21 Mayıs 2022 08:41

Haberin başlığını okurken ikinci depremmi oluyor sandım malesef ağlamamak için zor tuttum kendimi. Ayıptır ayıp utanın be tam komedisiniz yalakalikta lewel atlamissiniz

Naber 19 Mayıs 2022 13:21

Adam ne yapmış Elazığ a ki haber olmuş hiçbir faydası yok bi köprüye elektrik vermekle olmuyor. Maalesef

Tahsin Kaya 19 Mayıs 2022 13:09

Haksız bit haber yapıyorsunuz Enis Yavuz YILDIRIM Hiç bir bürokratın yapamadığını yaptı Elazığa Kampüs Ceza İnfaz Kurum yaptırdı Elazığın ekonomisine en büyük katkılarından birini yapmakta bu kampüs. haber yaparken lütfen tarafsız yapın

Ömer 19 Mayıs 2022 12:37

Her yapılan iş güzeldir emeğine ve canına sağlık diliyorum. Ancak, Bu köprülerin aydınlatılmasında kullanılan elektrik paraları Tedaş tarafindan mı yoksa halkın cebinden mi çıkacak bunu bilmek istiyorum.

Murat 19 Mayıs 2022 12:27

Paluya çalışın hep, Elazığ'da bir tek Palu var zaten. Palunuz da yere batsın

Yunus Gül 19 Mayıs 2022 08:18

Gerçekten de çook büyük hizmet etmiş 2023 de vekilliğe aday olsun oy vereyim adamda hata yok bu haberi yapanda ve haberin yapılış şeklinde bozukluk

İsmail 18 Mayıs 2022 22:18

Elazığ için kim bir çivi çakarsa Allah razı olsun. Yalnız hiç biri Eski Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım gibi olamaz.

Aydınlatıcı 18 Mayıs 2022 22:07

Elazığ ı unutmamış helal olsun, yarın bende bizim köyün asma köprüsünü aydınlatacağım, beni de haber yapın lütfen

Cem BAYINDIR 18 Mayıs 2022 20:33

Ballandıra ballandıra anlatılan bu haber ironi içermiyorsa kusura bakmayın ama gazeteyi kapatmanın zamanı gelmiştir...

Palulu 18 Mayıs 2022 12:26

Fazla konuşmayalım çünkü bu memlekete faydası olanlar vekillerimiz sayesinde erken görevden alınıyorlar. Allah işini rast getirsin sami yapıcının.W1YY

Yorumcu 18 Mayıs 2022 09:41

Diğer bürokratların Elazığ'a bir şey kazandırmadığına vurgu yapıp TEDAŞ genel müdürünün bir köprüyü ışıklandırmasını Elazığ'ı unutmama diye yansıtmanız çok komik olmuş maalesef...

Gürşat 18 Mayıs 2022 07:37

Yapılan hizmet güzel. Ançak elektrik bedelini kim ödeyeçem, bu hususta yorum yapmamışımız.

TUFAN 17 Mayıs 2022 22:24

vay be..elektrik tüketimini boş yere arttırmak hizmetmi..

Memleket 17 Mayıs 2022 16:45

Siz Şakamısınız. Bürokratlara çok büyük hedefler gösteriyorsunuz yapmayın yazıktır.

Bakmadan Geçme