Elazığ'da bulunan bir anaokulundan tepki çeken görüntüler

Elazığ'da bir anaokulun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, soğuk havalara rağmen çocukların camları sürekli açık ve sert parke üzerinde etkinlik yapma görüntüleri tepki çekti. 

TAKİP ET

Okulun paylaştığı resimlerle birlikte ihbar hattımıza ulaştıran bir vatandaş, okulda sınıfın camlarının sürekli açık olduğunu ve çocukların sürekli parke üzerinde etkinlik yaptığını iddia etti.

Yüz yüze eğitimin aksamaması için yetkililerin önemli bir mücadele verdiği ve ülke olarak teyakkuzda olduğumuz bugünlerde ihbar hattımıza gelen görüntüler, Elazığlı vatandaşların hem üzülmesine hem de tepki göstermesine neden oldu.

Elazığ'da bulunan bir anaokulundan gelen görüntüler tepki çekti. İhbar hattımıza ulaşan bir vatandaş sınıfın camlarının sürekli açık olduğunu ve çocukların sürekli halısı bile olmayan zeminde oturtulduğunu iddia etti.

Oldukça küçük yaşta çocukların bulunduğu sınıfta camların sürekli açık olması ve parke üzerinde yapılan etkinlikler nedeniyle sınıfta bulunan çocuklardan birçoğunun hastalandığı da gelen iddialar arasında.

Ailelerin büyük bir güvenle çocuklarını emanet ettiği eğitimcilerin, daha dikkatli ve özenli olması gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkilileri de denetimlerin sıklaştırılması ve okul yöneticilerinin bu tür olumsuzlukların yaşanmaması konusunda uyarılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Haberimizin arından Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi yetkilileri gazetemize açıklama yaptı. İlgili okulla görüşüldüğünü belirten yetkililer, görüntülerin 21 Eylül'de çekildiğini, o tarihte havanın cam açmak için uygun olduğunu ve camların koronavirüs nedeniyle sınıfların havalandırılması amacıyla açıldığını belirterek halıların da hijyen amacıyla yıkamada olduğunu söyledi.

Yorumlar 13
Ahmet 24 Ekim 2021 22:17

Şikayet eden ile kahramanlık sergileyen aynı kişi olmasın?

Veysi Gül 22 Ekim 2021 21:45

Bu tarz haberler kurumların daha dikkatli olmasına vesile olur geleceğimiz olan çocuklarımızın hak ettiği değeri görmesi bir vatandaşlık görevidir tabi hala vatandaş bilinci kalmış sa bu vesile ile hakimiyet haberi tebrik ederim www.elazigotolastikci.com bekleriz

ÖMER 22 Ekim 2021 18:30

Çok ayıp böyle haber mi olur Ne var görüntü lerde Bizim evde de halı dururken çocuk parkede oynuyor ve üstelik çorap da giydiremiyoruz

Öğretmen 22 Ekim 2021 17:28

Bunu yazarken utanmadınız mı gerçekten?

Mehmet ÖZDEMİR 22 Ekim 2021 13:11

Ya ALLAH aşkına siz haber mi bulamıyorsunuz yazık ya bu kadar sorun varken ....

Gakgo 22 Ekim 2021 12:19

Nerede boşbeleş bir iş var hakimiyet orada , tabi haber denilirse kendisine gazetecilik süsü vermiş..

Ögretmen 22 Ekim 2021 12:02

EYLÜL AYINDA HAVALAR SICAKTI CAMLAR ACİK OLABİLİR ÇOCUKLAR 5 DK YERE OTURA BİLIR ÖĞRETMEN HARİKA BIR ETKİNLİK YAPMIŞ ÖĞRETMENE HAKKSIZLIK EDİLİYOR.

Ömer 22 Ekim 2021 08:33

Hakimiyet gazete mi ki? Dolapların rafına bile serilmez diye düşünüyorum

Isyankar23 22 Ekim 2021 01:27

Yazı tahtası yok sandalyede boyama yapıyorlar yanlarında halıda var orda oturmuyorlar galiba hocaları izin vermiyorlar kirlenmesin diyee bu ne biçim iştir ya Allah aşkına bunların bence ruhsatlarına el koyup kapatmaları kazim yazık ya o çocuklar a

xyz 21 Ekim 2021 18:08

hiçbir sorunun aksalığın problemin olmadığı elazığımızda böyle bir olayın yaşanması bizleri derinden yaralamıştır!!! memlekette haber yapacak başka birşey yok mu

Elazığlı 21 Ekim 2021 17:44

Bu kadar masumca bir durumun haber değeri taşıdığını düşünüp yapilan gazetecilik anlayışınızı kutluyorum.Ayiptir üstelik anlamadan etmeden haber yapip sonradan düzeltme yapmışsınız

FATİH AHMET 21 Ekim 2021 16:55

AYAKTA ALKIŞLANACAK BİR HABER

FATİH AHMET 21 Ekim 2021 16:52

EVDE ÇOCUKLARINI YERDE OTURTUP OYNAYANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNALIM ACİL

Bakmadan Geçme