ELAZIĞSPOR'DAN TÜRK BAYRAKLI TEPKİ!

Haber: Hüseyin Kabukçu
Manisaspor maçı için Manisa'da bulunan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da bu sabah gerçekleşen antrenman öncesind

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu
Manisaspor maçı için Manisa'da bulunan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da bu sabah gerçekleşen antrenman öncesinde, futbolcular teknik heyet ve personeller Türk Bayrağı açarak, yaşanan terör olaylarını kınadılar.

Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, Elazığspor Kulübü'nün paylaştığı fotoğrafı, kişisel twitter adresinden paylaşarak şu ifadeleri kullandı; Terörü lanetliyoruz. Elazığ ve diğer bütün illerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet dilerim.
Elazığsporlu futbolcularında Elazığ'da meydana gelen alçak saldırıya tepkileri devam ediyor. Kaptan Ümit Tütünci kişisel instagram adresinden yaptığı paylaşımda 'Doğu'nun Yıkılmaz Kalesiyiz' ifadelerini paylaştı. Hakan Bilgiç ise 'Bu kara günde Elazığımız'ın yanındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Terörü şiddetle lanetliyorum.' İfadelerini kullandı. Elazığspor'un yabancı yıldızları Wellington Tom ve Hamidou Traore Türk bayraklı paylaşımlarda bulunarak 'Elazığ için dua et' anlamına gelen Pray For Elazig cümlelerini kullandılar. 

Bakmadan Geçme