Doç. Dr. Murat Aygen 'Ata Toprağım Sivrice Kardeş Belediyemiz Olacak'

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

TAKİP ET

Bu kapsamda, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen'in ilk durağı, Sivrice ilçesinde Sivrice Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan'ın mitingi oldu.

Mitinge, Doç. Dr. Murat Aygen'in yanı sıra MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MYK üyesi Abdülhamit Kaya da katılım gösterdi. Etkinlik, hem partililerin hem de Sivrice halkının yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Doç. Dr. Murat Aygen, mitinge katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Ata toprağım Sivrice" diyerek, “Hizmetleri ile Sivricemizin gönlüne taht kuran Belediye Başkanım Turgay Gündoğan'ın 31 Mart sonrası yapacaklarının muştusu olan bu günde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Aygen kendisini ve beraberindeki heyeti coşkuyla karşılayan Sivrice halkına teşekkür etti. Aygen, burada yaptığı konuşmada aynı zamanda MHP'nin Elazığ ve Sivrice için planladığı projelerden ve hedeflerden bahsetti. Seçilmesi halinde bu projelerin hayata geçirilerek, Sivrice'nin ve Elazığ'ın daha da gelişeceğini vurguladı.

Yorumlar 2
Sivriceli 25 Mart 2024 15:11

Lan Semih akıllı ol oğlum. Sivrice sana büyük gelir .Senin ne mal olduğunu ne Rantlar peşinde koştuğunu onun icin Mhp yi basamak olarak kullandığını herkes iyi biliyor .Eski HDP li şimdi Mhp li olmuş.

Haftasarlı 25 Mart 2024 15:06

Dün burda sayın Erol Keleş ve Şahin Şerifoğullarina laf Atan Semih Efendi seni biz iyi tanıyoruz ağzımızı açtırma sen önce Şeytana tapanı Sivricede ilçe başkanı yılların solcusunuda belediye başkanı yaptığının hesabını ver .Ha biz seninde ne haltlar yediğini çok iyi biliyoruz.Git kendi çöplüğün olan Bingölde öt biz sana çok geliriz bizi yutamaz boğulursun. Gogocu Semih.

Bakmadan Geçme