Ders alınmış gibi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilimizi ziyaretlerinde önemli bir konu gözden kaçmadı. Hem Yazıkonak'ta yapılan anahtar teslim törenine hem de İpekyolu Gençlik Merkezi açılış törenine vatandaşın ilgisi ve katılımı oldukça yüksek oldu.

TAKİP ET

Şüphesiz bu durumda Erdoğan'ın etkisi vardı ama görünen o ki bir el, katılımın çok olması yönünde etkili olmuş.


Kanal Fırat canlı yayınlarında da izlediğimiz gibi gelen vatandaşlarımızın çoğu farklı ilçe ve beldelerden gelmişlerdi.


Bu da gösteriyor ki Ak parti İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde yapılan ve delege katılımının bile olmadığı, tribünlerin boş kalıp eleştiri aldıkları konudan ders almış ve harekete geçmişler.


Her ne kadar, üçüncü sınıf trol özentisi olan sonradan görme bazı aklıevveller bu durumu bile kendilerine mal ederek, “kongrede sosyal mesafeyi koruduk ama bugünkü açılışlarda bunu başaramayacağız galiba” diyerek toplu bir resim paylaşma yüzsüzlüğünü gösterseler de vatandaş, Erdoğan'ı yalnız bırakmadı.


Bu açılışlar da gösterdi ki siyaset ve hizmet; halkla ve Hakk için yapılırsa, tabanla ve vefa duygusuyla yapılırsa anlamlıdır, değerlidir ve bereketlidir.

Yorumlar 2
ALI KARA 26 Ocak 2021 16:43

Ben Sahipsiz Elazığ olduğuna inanıyorum.. Allah aşkına bizim ol başkanı nerden geldi.. Kim biliyor.. Milletvekilleri öyle.. Elazığ ı bilmezsen ve Elazığ'a yaşamıyor olsak diyeceğiz ki Elazığ Herseyi ile mükemmel bir şehir olmuş.. Emin olun ki Sayın Cumhurbaşkanım sorunlarımız bilse coźer..Ama bizim sorunlarımızı anlatacak delikanlı bir milletvekili ve bir il başkanı lazım.. Sayın bakanından tutunda milletvekillerinden il başkanlarına kadar herkes Sayın Cumhurbaşkanıma Yalakalık yapmaktan başka bir işe yaramoyorlar.. Onlar bile ben cumhurbaşkanima nasıl yalakalık yaparım diye birbirleriyle yariştıklarini gördük..Yazıklar olsun hepinize.. Sayın Cumhurbaşkanim hariç hiç biriniz Elazığ i düşünmüyorsunuz..

Diagnoz 26 Ocak 2021 10:17

Bu mevcut vekiller ve her dönem ısıtılıp ısıtılıp halkın tabanına ters olan vekiller tekrar listeye girerse hezimet olacaktır. Bu vekilerin şahsi oyları dışında oyları yoktur. Oylar Sayın Cumhurbaşkanımıza verilen oylardır. Ha ila benim oylarımda var diyorlarsa Ahmet Eşref FAKIBABA gibi bağımsız girsinler sonra AKP ye geçsinler.O zaman bakalım kaç oy aldıklarını.

Bakmadan Geçme