Değişim Zor

Kanal D ve CNN Türk ortak canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ülke genelinde listelere yönelik tepkiler de soruldu.

TAKİP ET

Erdoğan bu soruya verdiği; “Bütün bunları yaparken her seçim bölgesine, her adaya ilişkin kapsamlı çalışmalarımız oldu. Bütün demografik yapıyı masaya yatırmak suretiyle çalışmamızı yaptık. Bütün bunlara rağmen bazı hatalarımız bazı illerimizde olmadı değil. Cumaya kadar süremiz var.” cümleleri tüm kulisleri heyecanlandırdı.

Söylenen ve dillendirilen o ki Elazığ da dahil 25 ilin listesi yeniden gözden geçirilecek. Bu haber, Elazığ listesini beğenmeyenlerde de bir heyecan ve beklenti oluştursa da genel merkezden edindiğimiz bilgilere göre bunun gerçekleşme ihtimali sıfır.

Elazığ listesinin değişmesi gibi bir gündemi yok Erdoğan'ın. Ak Parti genel merkezi, Elazığ için “karar net, adaylar belli” dedi ve adaylarını sahaya sürdü bile.

Yorumlar 1
543 13 Nisan 2023 22:21

yasemin açıkın hakkı yenindi söylüyorum işte kebanlı iki tane yıllardır aday olmuştu onları es geçti akp il başkanı palulu ankaradaki hatırlı dostlarla torpillerle palulular hiç kaçırmadan yine aday oldular ejder açıkkapı iki dönem aday oldu bu sefer bu keban adaylarının ve baskilli yasemin açıkın hakkını yediler bu haksızlık değilde nedir temayül ve halk oylamasındada en çokyasemin açık çıkıyordu bir tane kadın aday yok akp vekillerinin içinde ejder açıkkapının yerinde yasemin açık olmalıydı o torpil rüşvetlerle tanıdıklarla aday oldu oyumuz asla akpye değil 100 tane en az oyumuz var allaha hamdolsun hepsi adaletsiz paluların sürekli kendilerini listelerde kayırmaları sürekli yalan yanlış dijital halk sözde oylamalarla temayül yoklaması yalanlarıyla gerçekten seçilecek severek oy verilecek adaylar es geçildi kebanda iki tane aday vardı biri avukattı üstelik ama es geçildi yazıklar olsun diyorum yıllarca belki 30 yıl daha fazladır hatta osmanlıdan buyana kebandan ağına baskile diğer alacakkaya arıacaka bakacak adaylar çıkmadı daima karakoçan kovancılar palu en ağırlıklıda palunun elinde oldu adam kayırmalarla torpil adaylar eğer halen elazığın yapılan haksızlılığı anlamıyorlarsa sizde medyalar olarak hakkı allahın adaletini gözetip bunları söylemiyorsaz akp genel merkezine yazıklar olsun diyorum kusura bakmayın saygılar AKP KENDİSİNE OY VERECEK KESİMİ KÜSTÜRÜRSE YILLARDIR SÜREKLİ DİYARBARKI TARAFI İLÇELERİN AĞIRLIKLI ADAYLARINA PALU AĞIRLIKLI VERİRSE KEBAN AĞIN BASKİL SİVRİCE DİĞER İLÇELERDEKİ HEPSİ KÜSER KESİNLİKLE OY VERMEZ BİZ BIKTIK USANDIK BELEDİYELERİN ELAZIĞIN ŞEHİR MERKEZİNİN BÜTÜN İLÇELERE TAHAKKÜMÜ ALTINA ALAN PALU AKP İL BAŞKANLIĞINDAN YETER ARTIK DUYSUNLAR MİLLETİN HALKIN İSYAN SESİNİ SÜREKLİ KENDİ ÇOCUKLARINI BİR YERLERE KOYMA DERDİNDELER AKP İL BAŞKANINA SÖYLEYİN SENİN YÜZÜNDEN 5 VEKİLİN TAMAMI AKPDEN ÇIKMAZ ADALETSİZSİN İNSAN DEĞİLSİN DİYE SÖYLEYİN DAHA İKİ LAF KONUŞMAYI BİLMEYEN EĞİTİM KARİYERİ OLMAYANLAR İL BAŞKANI YAPILIR TEŞKİLARLARDA PALU AĞIRLIKLI OLURSA O ZAMAN DİĞER İLÇELERDEN OY İSTEME YÜZLERİ OLAMAZLAR GELMESİNLER ADAY GÖSTERMEDİKLERİ İLÇELERDEN OY İSTEMEYE YÜZLERİ VARSA

Bakmadan Geçme