Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Konuyla bizzat ilgileneceğim'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gitmeden önce yaptığı açıklamalarda kira ve gıda fiyatlarındaki artışlarla ilgili gelen soruya, 'Suistimal varsa, takiple bu zulmün önüne geçeceğiz. Ciddi fiyat farklılıklarını suretle kaldıracağız' sözlerine yer verdi.

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan Amerika Birleşik Devletleri'ne hareketi öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kira ve gıda fiyatlarındaki artışlarla ilgili gelen soruya "Suistimal varsa, takiple bu zulmün önüne geçeceğiz. Marketlerde ciddi fiyat farklılıklarıyla ilgili bizzat kendim de ilgileneceğim. Zincir marketlerdeki fiyat farklılıklarının üzerine gitmek suretiyle buralardaki ciddi fiyat farklılıklarını da süratle kaldıracağız. Özellikle yurt konusunda bir defa Türkiye'de biz bugüne kadar hiçbir iktidarın yapmadığı yatırımları yaptık" sözlerine yer verdi.

Yorumlar 1
AHMET ÇIPLAKLIGİL 20 Eylül 2021 16:55

suistimal var.. enerji fiyatlarını adana hali artırıyor.. akaryakıt fiyatlarını konyalı çifçiler artırıyor (devletin vergisinden vazgeçmesine rağmen) ulusal ölçekli marketler zincirlerindeki etiketleri asgari ücretle çalışan personel artırıyor... araba fiyatlarını pazarcilar artırıyor.. doğalgaz fiyatlarını küçüksanayi esnafı artırıyor... et fiyatlarını, ithal et getirip satanlar değil yem alamadığı için inegini satanlar artırıyor.. hububat fiyatlarını ekilmeyen tarlalara hibe verenler değil,gübre alamayan falcılar artırıyor.. döviz fiyatlarını kebanlı balıkçılar artırıyor.. süt fiyatlarını sokaklarımızdan atık ambalaj malzemesi toplayanlar artırıyor.. tekstil fiyatlarını çorabına yama yapanlar artırıyor.. eğitim fiyatlarını yeni emeklemeye başlayan çocuklar artırıyor...dahada çok sorumlu bulabiliriz... serbest piyasa ekonomisinin babası adam smith'e karşı libaral politiklar üreten sokak simitçileri artırıyor.. PEKİ BUNLAR OLURKEN BİZ NE YAPIYORDUK...DEMEKKİ BUNLARA KARŞI BİZİM BU ÜLKEYE HİÇ BİR KATKIMIZ OLMAMIŞŞŞŞ...

Bakmadan Geçme