Bir tarih yok oldu!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden olan ve -14 puanla son sırada yer alan Şanlıurfaspor, TFF'nin aldığı tescil kararının ardından ligden çekildiğini açıkladı

TAKİP ET
 

TFF 2. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor, alt liglerle ilgili verilen kararı doğru bulmadıklarını belirterek, ligden çekildiklerini ve futbol şubelerini kapattıklarını açıklamıştı. Bu olayın ardından matematiksel olarak TFF 2. Lig'den düşmesi kesin olan ve TFF kararı ile bir alt lige düşürülen Şanlıurfaspor da faaliyetlerini durdurdu.

NİĞDE BELEDİYESPOR'U NEDEN DÜŞÜRMEDİNİZ?

TFF 3. Lig'e düşen Güneydoğu ekibi de TFF'nin kararına tepki göstererek ligden çekildi. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Şanlıurfasporumuz'un matematiksel olarak 3. Lige düştüğü için küme düşürüldüğü belirtildi. 2. Lig'de tüm maçlarını kazansa dahi küme düşecek Niğde Belediyespor'u niye düşürmediniz? Türk futbolundan çekiliyoruz, Şanlıurfaspor yok artık.' ifadeleri kullanıldı.

BİR TARİH YOK OLDU!

Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig'de kadrosuna kattığı flaş transferlerle hafızalara kazınmıştı. Son yıllarda yaşanan yönetim sıkıntıları ve borç batağından dolayı maddi sıkıntılar yaşayan Sarı-Yeşilli camia, TFF 2. Lig'de sezonu -14 puanla kapattı.

Bakmadan Geçme