Amatöre bir malzeme desteği daha!

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapılacak

TAKİP ET


 

Haber: Kağan İnal

Gençlik Ve Spor Bakanlığı İle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Şahin Şerifoğulları Amatör Spor Haftası dolayısı ile yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

'Amatör sporun toplumların kaynaşması birlik beraberliğinin sağlamlaştırılması sosyal ihtiyaçların karşılanması sağlıklı yaşamın toplumlarda olgun seviyeye gelmesi bakımından çok önemli bir unsur olduğunu ifade eden Şerifoğulları, Amatör sporu o toplumda yasayan her bireyin mutlaka yaptığını bunun için farkındalık ortamlarının hazır hale getirilmesinin elzem olduğunu belirtti.

Federasyon Başkanı Şerifoğulları, İlimizde Amatör spor ve sporcuya tesisler kazandırmanın çok önemli olduğunu ifade ederek 'Elazığ' da amatör spor branşlarında İlimizi, ülke ve ulusal anlamda destekleyen birçok sporcumuz ve bunları destekleyen yöneticilerimiz, velilerimiz ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Amatör kulüplerimiz ve sporcularımız için toplumun bütün kurumlarının birlik ve beraberlik içinde destek olmalarını temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ışığında Amatör spora destek olan ve tesisleşme konusunda öncü rol oynayan Gençlik ve Spor Bakanımıza, Elazığ Valimize, Elazığ Milletvekillerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz ' dedi.

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Kapsamında 13 Ekim 2017 cuma günü Hava Durumu müsait ise Gençlik Merkezi Sentetik Saha'da, Hava Durumu müsait değil ise Yakup Kılıç Spor Salonu'nda Saat 14.00'te Amatör Spor Kulüpleri'ne malzeme dağıtımı yapılacak.

Amatör Spor branşlarında yapılan müsabakaların ödül töreni 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 15.00'te Yakup Kılıç Spor Salonu'nda yapılacak.

 

Bakmadan Geçme