Aksaray Gençlik, Adana'da kazandı

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz, bugün Adana Akkapı Teknik Anadolu Lisesi'ne konuk olacak

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Elazığ Voleybol, 5. Hafta maçında Adana Akkapı Teknik Anadolu Lisesi'ne konuk oldu. Daha önce çıktığı 2 maçı da kaybeden temsilcimiz, sezonun ilk galibiyetini almak için gittiği Adana'dan 3-2'lik zaferle ayrıldı.

21 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'de başlayan ve Yüreğir Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı maça etkili başlayan ev sahibi takım ilk seti 25-16 aldı. İkinci sette dişe diş geçen oyunun ardından temsilcimiz bu seti 29-27 aldı ve durum 1-1 oldu. Üçüncü seti rahat geçen Elazığ Aksaray Gençlik, 25-17'lik skorla durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette Adana ekibi farklı bir oyunla seti 25-10 alarak durumu 2-2'ye getirdi. Tay-Break setinde hata yapmayan takımımız seti 15-9, maçı da 3-2 almayı başardı. Ligdeki ilk galibiyetini alan sarı-siyahlı ekibimiz gelecek hafta evinde Seyhan Belediye'yle karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme