Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Arif Erol'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Başkanı ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Arif Erol, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret ederek siyasi sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TAKİP ET

2023 seçimlerine doğru zaman hızla ilerliyor. Seçimlere az bir süre kala aday adayları da çalışmalarına hız vermiş durumda.
Bu kapsamda Ak Parti Elazığ Milletvekili Ada Adayı Arif Erol, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ile gündeme ilişkin istişarelerde bulundu.

Aday Adayı Arif Erol, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“UZUN YILLARDIR SİYASETİN İÇERİSİNDEYİM”

Siyasete İstanbul'da gençlik kollarında başlamış ve uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alarak Ak Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış biri olarak bu dönem de İnşallah büyük bir yükün altına girmeye, o yükü göğüslemeye talibiz.

“HER İLÇEMİZİN HER BÖLGEMİZİN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR”

Şehrimizden milletvekili olmak için çıkmış olduğumuz bu yolda, şehrimizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa biz bu doğrultuda çalışacağız. Şehrimiz coğrafi konum olarak iyi bir noktada. Hem sanayisi hem tarımı hem de kültür ve turizm konusunda her ilçemizin her bölgemizin ayrı ayrı güzellikleri var. Bizler de bu güzellikleri ortaya çıkarmak amacıyla çalışmalar yürüteceğiz.

“HER ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Her zaman ifade ettiğimiz gibi Cumhurbaşkanımızın bize ihtiyacı yok bizim ona ihtiyacımız var. Onun tecrübesi ve bilgisinden, devlet otoritesinden ve liderliğinden ülke olarak alacağımız bir 5 yılımız daha var. İnşallah 2028'e kadar güçlü bir şekilde ülkemizin süper olma yolunda çalışmaları devam edecektir. Bizler de her daim Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağımızı belirtiyoruz.

“ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM”

Elazığ'da en güçlü şekilde seçimi kazanarak şehrimize yatırımcı kazandırma konusunda girişimlerimiz olacak. Bu konuda Elazığ'ın 6. Bölge Teşviklerinden faydalanması büyük bir avantaj. Önceliğimiz 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin hızlı bir şekilde tamamlanması ve yatırımcıyla buluşturulması ve şehrimizin istihdamının geliştirilmesidir.

Seçimlerin ülkemiz ve ilimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Cumhur İttifakı olarak güçlü bir şekilde “insanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarı ile bizler şehrimize ve ülkemize hizmet etme konusunda her zaman sahada olacağız.

Bakmadan Geçme