Ak Parti'de Seçimi Kaybeden Adaylardan Açıkkapı'ya Destek

Sosyal medyada eleştirilen konuyla ilgili Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın, 'Satmadım Satılmadım' açıklamasının ardından Ak Parti'den aday olup kaybeden Nuri Çolak ve Vahdettin Demirtaş'tan destek açıklaması geldi.

Elazığ'da son günlerin en çok tartışılan konularından biri Ak Parti'nin şehirdeki oy kaybı ve Ak Partiden aday adayı olup aday gösterilmeyen, başka partilere geçerek seçimi kazanan adaylar. Bu konu gündemdeki tazeliğini korurken Ak Partili isimler açıklama yapmaya başladı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eleştirilere yanıt verdi.

Bunun ardından Ak Parti'den aday olup seçimi kaybeden Mehmet Nuri Çolak ve Vahdettin Demirtaş da sosyal medya hesaplarından destek mesajı yayımladı.

Vahdettin Demirtaş, söz konusu paylaşımda;

“Dürüstlüğüne, iyi niyetine, azmine ve memleket için verdiğin çabaya şahidiz, yanındayız” ifadelerine yer verirken Nuri Çolak:

“Kıymetli vekilim! Siyasetin her kademesindeki adam gibi duruşunuzu, hakkaniyetli ve ağırbaşlı tavrınızı, davanıza olan sadakatinizi ehli vicdan olan bilir. Hakkınızdaki kasıtlı ifadeler evvela milletin vicdanından sonra da huzuru ilahiden dönecektir, bilmenizi isterim ki kazanmak kaybetmek hiç fark etmez, bu can bu tende olana kadar her zaman her yerde bir adım arkanızda, bir nefes yakınınızda olacaktır. Bir günde dört ilçeyi ziyaretinize, gecenin saat birine kadar davanın başarılı olması için mücadelenize bizler de Allah'ta şâhittir..

Duygusal tezviratları yapanların, bu kutsal dava sayesinde itibar devşiren sayenizde adam olanların, nihayetinde nefislerine mağlup oldukları aşikardır. Güneş balçıkla sıvanmaz, bu toplum bu erdemsiz ve hoşgörülü olmayan beyanları değerlendirecek ve gereğini yapacaktır. Dostluk yoldur, dost yolcu.. Hiçbir siyasi makam dostluğunuzdan kıymetli değildir.

Sn. Vekilim “Ejder AÇIKKAPI “ Rabbim bin yıl ömür verse yine sizinleyiz” dedi.

Özel Haber
Yorumlar 7
Gulemen Sığikli 09 Nisan 2024 18:14

Mesele çıkar meselesi yahu nerden buldun diye sormazlarmı oyu veren hesabıda keser tabi kalitede önemli geçmişe bakmak lazım .

Tepecikli 09 Nisan 2024 18:08

Her kesin ayarı ortada lafla geçmiş değişmiyor .Nerden ....nereye eee millet geçmişi son 40 yıllı unutmadı ve bileti kesti yeter dedi ama ne hikmetse Fetöcülerin temizliğine bir türlü başlanmadı tuhaf değilmi..kimler kimlerle ya saltanat yeter gakkom bu kadar da olmi olmaz

Rado 09 Nisan 2024 16:37

Hele bah, yalakalık bunun adı, başka ne ola. Açıkkapı vekili bele adamları sevi deme. Hele bah, Bi pululuya yakışimi?

Yavuz Obuz 09 Nisan 2024 16:34

Al birini vur ötekine demişler eskiler. Hepsi çıkar peşinde, halka hizmeti hangisi daha iyi yapar düşünen yok. Akp zihniyeti değil mi işte, hepsi aynı.

Malik 08 Nisan 2024 05:10

Yalakalığın zirvesi…

Sivrice sevdalısı kaldığımız yerden devam 08 Nisan 2024 01:46

Eğer bu yorumu yayınlarsanız demek ki siz dürüst siyaset yapıyorsunuz demektir.Sorum şu siz Ebubekir Irmaki sırf popüler yapasiniz diye AK parti ve MHP adayına verdiniz veristirdiniz.Peki Ebubekir Irmak nasıl kazandı haberiniz var mı kime ne kadar verdi oy pusulasıni kimler neden zarfa koymadı da çıkarıp Ebubekir Irmaka gösterip parasını aldı kimlere iki partiye de mühür vurun da video çekin gösterin paranızı hemen alın denildi ha bunu alanlar yapanlar mahkeme de konuşacak oy pusulası ile birlikte araştırın gelin Sivrice de hodri meydan

Zakir 08 Nisan 2024 01:11

Sağırlar birbirini ağırlar

Bakmadan Geçme