4 Yaşındaki Kız Çocuğu Boğazı Kesilerek Öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Dulkadiroğlu ilçesi Elmalar Mahallesi'nde meydana geldi. Anne ve babası evde olmadığı öğrenilen Sultan Akgül'e bir müddet sonra eve gelen anne-baba ulaşamadı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edilerek mahalle sakinleri küçük Sultan'ı aramaya başladı. Yapılan arama çalışmaları sonucu küçük kızın cansız bedeni evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Ekipler, yaptıkları araştırmada küçük Sultan'ın amcasının oğlu A.A.'nın (14) ayakkabı ve yerdeki kan izleri tespit edildi.

Gözaltına alınan A.A., suçunu itiraf etti. A.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorumlar 1
Hakimiyet CHPliler bunu yemez 25 Nisan 2024 17:42

Hakimiyet seçim döneminde günlerce akp propagandacılığı yaptın. Hatta Etine butuna bakmadan İmamoğlu na iftiraya varan söylemlerde bulundun. Seçimlerden hemen sonra ise günah çıkarttır gibi bir yazı kaleme aldın. Şimdide aklınca gürsel gibi biri üzerinden CHPlilere yanaşma çalışmasına başlamışsın söyleyeyim CHPliler bunu yemez. Sonrada bu konuda günah çıkartan bir yazı kaleme alırsın. Gerçi sen 31 marttan sonra her renge boyanmaya alışmıştın değil mi :))

Bakmadan Geçme