Altıparmak: 'Her şey istediğimiz gibi gidiyor'

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi takımın son durumunu değerlendirdi

Altıparmak: 'Her şey istediğimiz gibi gidiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Milli maç arasının kendileri için fırsat olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam, Ümraniyespor maçının kendileri için hedef olduğunu söyledi. Altıparmak’ın açıklamaları şöyle;

“HEDEFİMİZ KAZANMAK”

Çalışmalarımız çok iyi gidiyor son Rizespor galibiyetinden sonra hem takım olarak hem de şehir olarak büyük bir moral kazandık. Herkesin kafasında acabalar vardı ve biz o acabaları gidermiş olduk. Şimdi işimiz biraz daha zorlaştı. Hem hedefler büyüdü hem de istekler büyüdü. Artık biraz daha fazla çalışmamız lazım. Milli maç arası bizim için iyi oldu. Futbolculara bazı dönemlerde yükleme yapmamız gerekiyor. İkinci yüklemeyi yapmak anlamında bizim için iyi oldu. Her şey şuan istediğimiz gibi gidiyor. Son 3 maçın hepsi üstteki rakiplerleydi. Ümraniyespor maçı hedef maçımız ve hedefimiz kazanmak. Ümraniyespor’un neler yapabileceğini biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz.

 

ELMAR BJARNASON OYNAYABİLECEK Mİ?

İzlandalı oyuncu Elmar Bjarnason’un 2 gün önce antrenmanda sakatlandığını dile getiren Teknik Direktör Altıparmak, “Elmar’ın 2 gün önce antrenmanda serçe parmağı kırıldı. Dün de antrenmana çıkamadı. Bugün de çıkamadı ama yarın çıkacak. Kırık olan yeri uyuşturarak antrenmanlara devam edilecek. Maça kadar hazır olmasını bekliyoruz. Elmar dışında ne cezalı ne de sakatımız var her şey iyi gidiyor” dedi.