Altına Ulaşamayan Vatandaş İmitasyona Sarıldı

Son zamanlar da artan altın fiyatlarından dolayı vatandaşlar imitasyon ürünlere yoğun talep göstermeye başladı. Vatandaş özellikle düğün sezonunun başlamasıyla birlikte olmazsa olmazlarımızdan olan altına, yaşanan fiyat artışlarından dolayı ulaşmakta zorlanıyor. 

Altına Ulaşamayan Vatandaş İmitasyona Sarıldı

Konuyla alakalı konuştuğumuz kadın girişimci Eda Sarıçiçek, altındaki son durumu şu sözlerle özetledi:

"Şuanki altın fiyatlarından kaynaklı vatandaşlar altın almakta güçlük çekiyor. Bu sebebten kaynaklı olarak vatandaşlar ilmitasyon altına yönelmek zorunda kaldı.

Düğün sezonunda gurbetci vatandaşlarımız da dahil olmak üzere vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Düğünlerde takı takmak isteyen bayan müşterilerimiz buradaki birçok çeşitden faydalanabiliyor.

Kuyumcularin çoğunda artık dönemin şartlarından dolayı kiralama durumu da söz konusu değilken biz bu imkanıda vatandaşlarımıza sağlıyoruz. Özellikle kına sektöründe yoğun talep oluyor. Gelin taçları ve görkemli akıtma setlerini de kiralamak mümkün. Şuan satın alınması durumunda 500 bin 1 milyon fiyatında olan altın takıları 300-500 TL arası gibi makul fiyatlarla kiralayabiliyorlar. 

Ev ya da araba almak için altınlarını ve bileziklerini bozdurmak zorunda kalan vatandaşlarımız daha sonra buraya gelip birebir aynısını alıp memnun bir şekilde buradan ayrılıyorlar. Piyasadaki takılarla neredeyse aynı olan ürünlerizle müşterilerimizi memnun etmek için çalışıyoruz, özellikle bileziklerde motif ve model konusunda kişinin zevkine uygun işlemleri imalatanemizde yaptırtabiliyoruz.

Sosyal medya hesabımız ve İnternet sayfamız üzerinden her türlü satışı gerçeklestirebiliyoruz."

Altına Ulaşamayan Vatandaş İmitasyona Sarıldı