Alper Karakulak'ın Mutlu Günü

Kanal 23 Televizyonunda görev yapan Gazeteci İbrahim Alper Karakulak, hayatını Leyla Türk ile birleştirerek dünya evine girdi.

Alper Karakulak'ın Mutlu Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen nikah merasimine ve düğün törenine kentimizin protokolü katıldı. 

Çifti bu özel günlerinde;  AK Parti Elazığ Milletvekilleri; Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, basın mensupları, spor ve kültür camiasının tanıdık isimleri, STK temsilcileri ve çifti sevenler yalnız bırakmadı.

Çiftlerin nikâhını Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kıyarken nikâh şahitliklerini ise; Ak Parti Elazığ Milletvekilleri; Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem üstlendi. 

Nikah merasimin ardından hem başkan Şerifoğulları hem de bütün şahitler, çifte mutluluklar dileyerek, iki cihan saadeti temennisinde bulundu.  

Hakimiyet Gazetesi olarak   bizler de İbrahim Alper Karakulak ve Leyla Türk çiftini kutluyor, bir ömür boyu kendilerine mutluluklar diliyoruz.