ALKIŞLAR AK PARTİ'YE

ALKIŞLAR AK PARTİ'YE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanımız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ak partili milletvekillerinin Elâzığ ve Malatya depremi için bağışta bulunduklarını aktardı.

Soylu paylaşımında şu cümlelere yer verdi: “TBMM'deki AK Partili milletvekillerimiz, Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere gönderilmek üzere AFAD Başkanlığımıza 1 Milyon 600 Bin TL bağışta bulundular. AK Parti Grup Başkanvekillerimiz özelinde tüm milletvekillerimize hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz”

Bizler de Hakimiyet Gazetesi olarak tüm Ak Partili milletvekillerine bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ama bir kurt da içimizi kemirmiyor değil.

Soru şu: bu miktarın içerisinde ilimiz milletvekillerinin payına düşen meblağ ne kadar? Daha doğrusu genel merkezin öneri ve tavsiyesi ile her milletvekilinin maaşından standart bir rakam mı bağış yapıldı yoksa her bir milletvekilinin kendi inisiyatifine mi? bırakıldı bağış miktarı.

Kafamıza takılan soru bu kadarla da sınırlı kalmadı ne yazık ki. 1 milyon 600 bin bağış miktarı içerisinde ilimiz Ak Parti milletvekillerinin bağış payına düşen miktar ne kadar?

Bir başka soru:  Bu bağış hem Elazığ hem de Malatya’ya gönderileceğinden ilimiz milletvekilleri bu hayırlı organizasyona yaptıkları yardımın dışında Elazığ AFAD hesabına özel bir bağışta bulundular mı?

Tamam, tamam kızmayın. Başka sorumuz yok…