Ali Şiş'ten federasyona tepki!

Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Ali Şiş, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Ali Şiş'ten federasyona tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdarespor’da başkan Ali Şiş ve Başantrenör Mehmet Özkan, kahvaltılı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İl Özel İdare’de düzenlenen programda ilk olarak konuşan Başantrenör Mehmet Özkan, takımda bazı oyuncuların mecburiyetten ayrıldığını ve bu durumun kendilerini zorladığını belirterek, yerlerine takviye ettikleri oyuncularla Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.
Takımın yönetimsel yapısı ve mevcut borç yükü hakkında bilgiler veren Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Ali Şiş, sezon sonuna kadar borçları bitireceklerini belirtti. Takımın yaşanan süreçte küme düşmesine de değinen Şiş, Türkiye Basketbol Federasyonu’na da eleştirilerde bulundu.

“DERTSİZLER, UMURSAMAZLAR!”
Oy kullanma süreci haricinde federasyonun yok olduğuna dikkat çeken Başkan Ali Şiş, “Bu ligdeki takımların durumu nedir? Ne çekiyorlar? Oyuncu vs. başka sıkıntıları neler ilgilenmiyorlar. Mesela biz Çarşamba maç oynuyoruz. En yorucu deplasman Güre’ye cumartesi gidiyoruz. Bunu ayarlamak çok mu zor? Pazara, pazartesine almak çok mu zor? Demek ki bu işle uğraşan arkadaşlar bu kadar dertsizler, umursamazlar. Kağıt üstünde idare edilen bir sistem var. 8 yıldan beridir Spor Toto’dan, İddaa’dan aldığımız paralar aynı. 8 yıl öncesi rakamlar neyse halen öyle devam ediyor. Bunları birilerinin dert etmesi lazım. Takımlara kaynak bulunması lazım. Biz dilenciye döndük resmen” dedi.
Şiş ayrıca şehrin büyük firmalarına da seslenerek reklam vermelerini ve takıma destek vermeleri gerektiğini ifade etti.