Alan: 'Elazığ Sahipsiz Değil'

İlimizin başarılı gazetecilerinden Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'Ayrıntı' programına konuk olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Sahipsiz Elazığ' söylemine sert tepki gösterdi.

Alan: 'Elazığ Sahipsiz Değil'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu "Ayrıntı" programına konuk olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçirdiği kalp ameliyatının ardından ilk kez bir canlı yayın programına çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Başkan Alan, yeni dönemde Elazığ TSO'nun çalışmalarından bahsederek, son dönemlerde sıkça bahsedilen "Sahipsiz Elazığ" söylemine de sert tepki gösterdi.

"BU MEMLEKET ASLA SAHİPSİZ DEĞİL!"

Elazığ'ın sahipsiz olmadığını ifade eden Başkan Alan, gerek şahsım gerekse de ekibim olarak her zaman şehrin ve insanının problemlerini çözme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek bu memleketin asla sahipsiz olmadığını ifade etti.

"BİZ ÖLMÜŞMÜYÜZ Kİ ELAZIĞ SAHİPSİZ OLSUN"

Başkan Alan canlı yayında yaptığı açıklamada; "Ben bu memleketin has evladıyım, bu memleketin yiğt evladıyım. Biz diyoruz ki biz seçildikten sonra Elazığ'ın ne sorunu oldu da ne problemi oldu da Elazığ sahipsiz oldu. Yani Elazığ sahipsiz kaldıysa bunların mı eline kaldı. Biz ölmüşmüyüz. Ben o yüzden kabul etmiyorum. Elazığ'da milletin ağzına düşmüş Elazığ sahipsiz, laf olsun torba dolsun diyorlar. Elazığ asla sahipsiz değil. Elazığ'da her zaman yiğit evlatlar çıkar. Elazığ'da her zaman kahraman evlatlar yiğit evlatlar çıkar. Niye sahipsiz olsun Elazığ. Biz Elazığlıyız. Elazığlı olmaktanda gurur duyuyoruz. Bu yüzden bu söylemi kabul etmiyorum." dedi.  

"ASLAN GİBİ BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VAR"

Başkan Alan konuşmasında; " Tamam birileri iyi yönetememiş olabilir, yönetme konusunda sorunlar yaşayabilir. Ama bu melekette kalitesi yüksek, aslan gibi hemşehrilerimiz var. Bizim yönetimimizde, meclisimizde aslan gibi kardeşlerimiz var. Ben o yuzden bu söylemi asla kabul etmiyorum. Mesela Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları var. Aslan gibi, genç dinamik, cevval, şehir için proje üstüne proje yapıyor. Niye sahipsiz olsun Elazığ. Şimdi bu yapılanlarla sahipsiz mi Elazığ. Çok güzel değişimler oluyor Elazığ'da. Bu şehrin sahibi yukarda Allah, sonra da biziz.. " ifadelerini kullandı