Alacakaya'da Maden Sahasında Göçük Meydana Geldi

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi.

Alacakaya'da Maden Sahasında Göçük Meydana Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meydana gelen göçük neticesinde ilk belirlemelere göre 4 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

1 İŞÇİ KENDİ İMKANLARIYLA KURTULDU

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir krom madeninde göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 işçiden biri kendi imkanlarıyla çıkarken, 2 işçiyi kurtarmak için bölgeye ekipleri sevk edildi.

Alacakaya'da Maden Sahasında Göçük Meydana Geldi

1 İŞÇİ DAHA KURTARILDI

Elazığ Valiliği'nden "Alacakaya" Açıklaması

Elazığ Valiliği, Alacakaya'da Krom Madeninde bir göçük meydana geldiğini ve meydana gelen göçük olayında (4) işçi göçük altında kaldığını, yapılan ilk müdahale neticesinde (2) işçi kurtarıldığını, (2) işçiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

BİR İYİ HABER DAHA

Elazığ Valiliği, yapılan çalışmalar neticesinde 1 kişi daha kurtarıldı. Kalan 1 işçinin daha kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Valiliğinin açıklaması şu şekilde: 

"İlimiz Palu İlçesi Kayaönü Köyü'nde 26.02.2024 tarihinde saat 10.04'te özel bir şirkete ait Krom Maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında (4) işçi göçük altında kalmış olup yapılan ilk müdahale neticesinde (3) işçi kurtarılmıştır. (1) işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir.

Olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Ayrıntılar geliyor...