Aktaş'tan Tam Not

Emniyet Genel Müdürü Hemşerimiz Aktaş, Elazığ Belediyesinin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlanma aşamasına gelen Cumhuriyet Meydanı ile 15 Temmuz Meydanı projelerini gezdi ve tam not verdi.

Aktaş'tan Tam Not
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Aktaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve açılış için artık gün sayan Cumhuriyet Meydanı'nı gezerek Başkan Şerifoğulları'ndan proje hakkında bilgi aldı.
Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Aktaş,  hayatını kaybeden kahraman şehidimiz Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin'in cenaze programına katılmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte  Elazığ'a geldi.

Genel Müdür Aktaş, cenaze programı öncesi Elazığ'da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.

Aktaş'tan Tam Not

“ŞEHRE YENİ VE FARKLI BİR VİZYON KAZANDIRACAK”

Elazığ ziyareti kapsamında geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve şehir merkezindeki otopark sorununu çözmekle birlikte kent meydanı olarak kullanılacak Cumhuriyet Meydanı ile 15 Temmuz Meydanında incelemelerde bulundu.

Meydanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte gezen Aktaş'a  Elazığ Valisi Ömer Toraman da eşlik etti.

Aktaş'tan Tam Not

AKTAŞ’TAN PROJELERE TAM NOT

Başkan Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında gösterilen ve daha şimdiden Elazığlıların büyük beğenisini kazanan proje, Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Mehmet Aktaş'tan da tam not aldı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şunları söyledi: "Emniyet Genel Müdürümüz Sayın  Mehmet Aktaş ve Valimiz Sayın Ömer Toraman ile birlikte Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda incelemelerde bulunduk. Ardından aziz şehrimizde bizi güler yüzle karşılayıp hoş sohbetleriyle uğurlayan esnaflarımızı ziyaret ettik."

Aktaş'tan Tam Not

PROJE NELER İÇERİYOR?

Cumhuriyet Meydanı projesi kapsamında, şehrin otopark ihtiyacına çözüm amacıyla toplamda 22.000 metrekare kapalı alana sahip iki katlı ve 940 araç kapasiteli modern yer altı otoparkı inşa edildi. 

Tarihi Öğretmenevi ile yeni Valilik binası arasında kalan alan, Cemiloğlu Parkı’nı da kapsayacak şekilde Cumhuriyet Meydanı olarak düzenleniyor. Proje kapsamında yaklaşık 38.000 metrekare açık alan düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Alan, yeşil alan düzenlemesiyle yeniden şekillenecek. Şehre yepyeni bir kimliksel değer olarak hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı; peyzaj, su öğeleri, kuru havuz (su oyunları), süs havuzları, lazerli ışık gösterileri ve simgesel bir çalışma ile şekilleniyor.

Aktaş'tan Tam Not