Aksa yine yaptı yapacağını!

Elazığspor Tesisleri'nin ardından, Elazığ Atatürk Stadyumu da ışıksız kaldı

Aksa yine yaptı yapacağını!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

AKSA, Elazığspor’u elektriksiz bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta borç ödenmediği gerekçesiyle Elazığspor Tesisleri’nin elektriğini kesen ve kulübü ışıksız bırakan AKSA, dün sabah da Elazığspor ve Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadyumu’nun elektriklerini kesti. Sabah 08.30 sıralarında Elazığ Atatürk Stadyumu’na giriş yapan firma yetkilileri, Elazığ Atatürk Stadyumu’nun elektriklerini kestiler.

“SORUN ÇÖZÜLMEZSE TOP OYNANMAYACAK”

Kesinti sonrası Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de en iyi stad zeminlerinden birinin Elazığ’da olduğunu söyleyen Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, “Maalesef bu çimler kuruyacak elektrik olmadığı için. Basınçlı suyla sulama yapılıyor burada. Bu zemin sorun çözülmezse top oynanmayacak hale gelecek. AKSA psikolojik olmasının yanında, artık saha içinde de bizleri etkileyecek. Yetkililer kaçak elektrik kullandığımızı iddia ediyorlarmış. Biz borcumuz olabilir ama şerefiyle yaşayan insanlarız. Lütfen itibarımız hakkında konuşmayın. Elazığ’ın en büyük değeriyle oynamak bitti de, Elazığlı’nın şerefiyle oynamak mı kaldı? Kaçak elektrik kullanıyorsak gelsinler işlem yapsınlar. Dedikodu yapmakla olmaz” şeklinde konuştu.

“ÇARESİZ KALMIŞ DURUMDAYIZ”

Hırsızlık yapılan illerde yetkililerin korkudan hiçbir şey yapamadığı ifade eden Gülaç, “100 trilyon borç, 34 trilyona indi. Biz tükenmiş durumdayız. Geçen hafta bir para geldi, nereye verildi? FIFA dosyalarındaki sıkıntıyı biliyorsunuz. Yeni gelen bir müdür bey var. Elazığspor üzerinden şöhret olmak istiyor. Takdir kamuoyunun. Bu çimler 2 gün sulanmadığı takdirde sararacak. İçimizdeki İrlandalılar çıkıp yine diyecek ödeme zorunluluğu olan sizsiniz diye. Biz ödemek zorunda olduğumuz borcun %70’ini bitirmişiz. Bu borcu da bize laf söyleyenler gelsin bulsun ödesinler. İçlerinde yönetime talip olanlar da var. Biz çaresiz kalmış durumdayız. Bir AKSA ile AKSA müdürü kedinin fareyle oynadığı gibi Elazığ’la oynuyor” ifadelerini kullandı.