Akıncılar'dan Gazze İçin imza Kampanyası

Elazığ Akıncılar Derneği ' 7'den 77'ye Gazze için bende varım' adı altında imza kampanyası başlattı.

Akıncılar'dan Gazze İçin imza Kampanyası

Elazığ Akıncılar Derneği düzenlediği bir basın açıklamasıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında İsrail’in Filistin’deki katliamlarına tepki amacıyla imza kampanyası başlattıklarını duyurdu. 

Akıncılar Derneği adına açıklama yapan Ahmet Tanrıverdi “ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’yı yıllardır işgal altında tutan Siyonist işgalci İsrail rejiminin, tüm dünyanın gözü önünde, Gazze’de apaçık bir insanlık suçuna tepkimizi göstermek için toplandık.

Ve yine bugün bu meydanda “7’den 77’ye Gazze için biz de varız imza seferberliği için toplandık” dedi.

Akıncılar'dan Gazze İçin imza Kampanyası

Gazze’de Şehit Sayısı 12 bine Ulaştı

Tanrıverdi “Bugün itibarıyla Gazze’ye saldırlar sonucu şehitlerimizin sayısı 12 bine ulaştı. Sivil, savunmasız ve masum Filistinlilere karşı, kadın çocuk yaşlı engelli demeden vahşet politikası uygulamaktadır. On yıllardır işgal ve baskı altında var olma mücadelesi veren Filistin, 41 günden beri gündür tarifi imkânsız bir zulüm altında yaşıyor. Halkımız, yardım dernekleri aracılığı ile Gazze’ye yardım gönderiyor.  Halkımız, Kızılay ve İHH gibi yardım kuruluşlarımız aracılığı ile maddi desteklerini gazete ulaştırdılar ve buna devam ediyorlar. Bizler de 73 kuşağı akıncıları ve Elazığ Akıncılar Derneği olarak, “7’den 77’ye Gazze için bende varım” imza seferberliği ile gönlümüzün, yüreğimiz ve cihat şuurumuzun Filistin’de olduğunu göstermek adına bir imza kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanya ile dünyaya haykırıyoruz ki Filistin yalnız değildir, Gazze sahipsiz değildir” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

Akıncılar'dan Gazze İçin imza Kampanyası

Akıncılar'dan Gazze İçin imza Kampanyası