Akın'ı Batman Petrolspor da istiyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un transfer listesinde olan Karaman FK'nın başarılı oyuncusu Akın Akman'a eski takımı Batman Petrolspor da talip oldu

Akın'ı Batman Petrolspor da istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig’de yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu kapsamda dış transfere yoğunlaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’a transfer çalışmalarında dişli rakipler de çıkıyor. Temsilcimizin ısrarla istediği Karaman FK’nın başarılı kanat oyuncusu Akın Akman için eski takımı Batman Petrolspor da devreye girdi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devredilen ve bu sezon düştüğü 3. Lig’den yeniden 2. Lige çıkmak isteyen Güneydoğu ekibi de dış transferde önemli işlere imza atmak istiyor. Gelen teklifleri değerlendiren Akın’ın yakın bir zamanda yeni takımına imza atması bekleniyor.


AKIN AKMAN KİMDİR?
1993 Antalya doğumlu olan Akın, Muğlaspor’da başlayan futbolculuk kariyerinde Kemerspor 2003, Etimesgut Belediyespor, Yeşilyurt Belediyespor, Batman Petrolspor ve Karaman FK formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Batman ekibiyle, bu sezon da Karaman FK ile 2. Lig’e yükselme başarısı yakalayan Akın Akman, bu sezon Karaman FK ile play – off maçları da dahil olmak üzere 35 maça çıkarak 2.967 dakika süre aldı ve 13 gole imza attı. Ligde bir çok takımın transfer listesinde başı çeken Akın, orta sahanın her iki kanadında da görev yapabiliyor.