'AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI HAYATA GEÇECEK'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, akıllı şehir oluşturmak için hayata geçirecekleri projelerle, şehircilikte yeni ufuklar açacaklarını belirterek, 'Belediye hizmetlerine erişim, ulaşım, enerji, binaların ve cihazların yönetimi gibi alanlarda vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak tüm akıllı şehir uygulamalarını hayata geçireceğiz' dedi.

'AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI HAYATA GEÇECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Şerifoğulları, önceki akşam Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Hızır orucunun başlaması vesilesiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Şerifoğulları, Şehit İdris Doğan Caddesi’nde esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. 

Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları, “Hamd olsun vatandaşımızın teveccühü çok iyi. Gittiğimiz her yerde vatandaşımızın güler yüzüyle karşılaşıyoruz. İnşallah yapacağımız hizmetlerle vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye katkı sunmaya çalışacağız. Güler yüzlü ve mutlu insanların yaşadığı şehre hizmet etmek çok daha kolay olacak. Biz gerçekleştireceğimiz projelerle insanımızın yaşam kalitesini yükseltecek, şehrimizin ileri seviyeye taşınmasına öncülük edeceğiz. Projelerimiz arasında yer alan akıllı belediyecilik uygulamalarıyla şehircilikte yeni ufuklar açacağız. Belediye hizmetlerine erişimden, ulaşımın, enerjinin, binaların ve cihazların yönetimine kadar vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak tüm akıllı şehir uygulamalarını hayata geçireceğiz. Teknolojinin imkânlarını, özellikle de yerli çözümleri teşvik ederek, halkımızın emrine sunacağız. Mobil teknolojilerin böylesine geliştiği bir dönemde, Elazığımızı bu büyük yarışta diğer şehirlerden geri bırakmayacağız” dedi.