Akademide Yenilikçi Dijital Araçlar ve Akademik Gelişim Eğitimi

Fırat Üniversitesi'nde TÜBİTAK BİDEP 2237-A Proje Desteği Akademide Yenilikçi Dijital Araçlar ve Akademik Gelişim Eğitimi Programı düzenlendi.

Akademide Yenilikçi Dijital  Araçlar ve Akademik Gelişim Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Prof. Dr. Mustafa TEMİZER Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar DEMİREL ve akademisyenler katıldı.

“Akademide Dijital Dönüşümü Yakalayın” Sloganı ile gerçekleştirilen Deprem Bölgesi Özel Programı’nın Eğitim Koordinatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat UÇAR yaptı.

Programda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ verilen eğitimin önemine dikkat çekti.

Prof. Dr. GÖKTAŞ, “Hangi disiplin olursa olsun gerek edebiyat, gerek tarih, gerekse sağlık ve mühendislik alanındaki araştırmacılar bugün dijital dönüşümü bilmeden kendi alanı ile ilgili bu yetkinliklere sahip olmadan akademik çalışma yapmanın ne kadar zor olduğunu biz akademisyenler daha iyi biliyoruz. Dolayısıyla bu kapsamda TÜBİTAK 2237 programı kapsamında böyle bir eğitimin verilmesi oldukça önemlidir. Rektörlük olarak bu tür etkinliklerin artması için akademisyenlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Başta etkinlik koordinatörü olmak üzere etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan akademisyenlerimizi tebrik ederim.” dedi.
 

Akademide Yenilikçi Dijital  Araçlar ve Akademik Gelişim Eğitimi
Akademide Yenilikçi Dijital  Araçlar ve Akademik Gelişim Eğitimi