Ak Vefa

Ak Parti, kendi tabanına yönelik çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Elazığ'da Ak Partinin kuruluşundan bugüne il ve merkez ilçe teşkilatlarının kurucuları ve yöneticileri bir araya geldi.

Ak Vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından düzenlenen program anlamlı önemli ve başlı başına vefa dolu bir program.

Bu davanın en zor günlerini gören ve yükü omuzlayan fedakâr insanların yeniden hatırlanması ve bir araya getirilmesi önemli ve çok anlamlı.

Ak Parti’nin bu vefa hamlesini sırf kurucular ve yöneticiler ile sınırlı tutmaması ve halkayı genişletmesi gerekiyor.

Yönetimde olmasa da her dönem samimiyet ve ihlasla bu kutlu davada yer almış ve ter akıtmış, bedel ödemiş ancak son yıllarda değişik sebeplerle kendisi olmasa da teşkilatların kendisinden bağını  koparmış ve unutmuş dava erlerine yönelik bir çalışması gerekiyor.

Yeniden yollara düşme vaktiyse ve geçmişte birlikte yol yürüyenler, sahipsizlikten ve ilgisizlikten farklı duygular taşıyor ve bunu fırsat bilen diğer siyasi partiler bu insanlara yönelik çalışmalar yapıyorsa, Ak Partinin bunu ekipler halinde her gün ve artırarak yapması lazım.