Ak Partili Elazığ Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Ak Parti'den 28. dönem Elazığ milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı düzenelenen törenle mazbatalarını aldı.

Ak Partili Elazığ Milletvekilleri  Mazbatalarını Aldı

Elazığ’ı TBMM’de 28. dönem milletvekili olarak Ak Parti sıralarından temsil edecek olan Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı düzenelenen törenle mazbatalarını aldı. Düzenlenen törene Ak Parti İl teşkilatı ve milletvekillerinin eşleri katıldı. 

Ak Partili Elazığ Milletvekilleri  Mazbatalarını Aldı

KELEŞTEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Düzenlenen törende mazbatasını İl Seçim Müdürü Gazi Kahraman’ın elinden alan Prof. Dr. Erol Keleş birlik beraberlik mesajı verdi. Keleş yaptığı açıklamada “ 28. dönem Milletvekilleri genel seçim sonuçları kesin olarak açıklandı. Elazığ halkı bize ciddi bir anlamda bir sorumluluk yükledi. 5 milletvekili olarak bundan sonraki süreçte Elazığ’ımız için emek ve hizmet vererek Elazığ’ımızı en iyi yerlere taşımak için bu göreve üstlenmiş bulunmaktayız. Görevimiz sorumluluğumuz yüksek bu bilinçle emek vereceğimizi düşünüyorum. Bunun içinde ciddi anlamda birlik beraberlik içerisinde 4 cumhur ittifakımız 1 de millet ittifakından olmak üzere 5 milletvekilimizle birlik beraberlik içerisinde gerekli çalışma ve çabaları göstereceğiz. Bugün çok gururlu ve çok heyecanlıyım” dedi. 

Ak Partili Elazığ Milletvekilleri  Mazbatalarını Aldı

AÇIKKAPI: MİLLET İRADESİ TECELLİ ETMİŞTİR

Elazığlı vatandaşlara sonsuz teşekkürlerini sunarak sözlerini başlayan  Ejder Açıkkapı ise “ Milletimizin iradesi 14 Mayıs’ta tecelli etti. Bizlere de çok büyük bir sorumluluk yüklenmiş oldu. Bizlerde bu sorumluluğun bilincinde hem şehrimize hem de ülkemize necip milletimize hizmet etmek için büyük bir mücadele vereceğiz. Elazığ’ımızı bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere taşıma konusunda arkadaşlarımızla el ele vererek birlik beraberlik içerisinde şehrimize hizmet edeceğiz. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. 

Ak Partili Elazığ Milletvekilleri  Mazbatalarını Aldı

NAZIRLI: HUZURLU VE GÜZEL BİR SEÇİM ATLATTIK

14 Mayıs seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte mazbatalarımızı Elazığ halkı adına aldıklarını ifade eden  Mahmut Rıdvan Nazırlı ise “Bu vesile ile bütün Elazığlı vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Birçok ilde seçim çalışmalarına katılmış bir kardeşiniz olarak söyleyebilirm ki çok huzurlu ve çok güzel bir seçim atlattık. Bu süreçteki bütün aday adayı arkadaşlarımıza bütün partilerin il başkanlarına, teşkilatlarına güvenlik kuvvetlerimize seçim kurulunda görev almış memur ve vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sonuçların vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.