AK PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU TANITIMI YAPILDI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu

AK PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU TANITIMI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

 

‘’YENİ YÖNETİM KURULUMUZ TASDİK EDİLDİ’’

1 Kasım seçimlerinden sonra tüm yönetim kurullarının istifasının istendiğini belirten Ramazan Gürgöze : ”Başta ben il başkanı olarak, tüm arkadaşlarımız katıldığı toplantıda, hiçbir tereddüt göstermeden genel merkezimizin istemiş olduğu istifa kararını derhal yerine getirdik. Ardından genel merkezimiz bizi çağırarak, yeniden il başkanlığı görevi bize tebliğ edildi ve yönetim kurulu oluşturmak için süre tanıdılar. Bizlerde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bir yönetim kurulu taslağı  oluşturduk ve genel merkezimize sunduk. Genel merkezimize sunmuş olduğumuz yönetim kurulumuz tasdik edildi  ve şuan bunun tanıtımı için bir aradayız.’’dedi.

 

‘’YÖNETİMİ OLUŞTURURKEN ÇOK HASSAS DAVRANDIK’’

 

Başkan Ramazan Gürgöze, sözlerine şöyle devam etti: “ Çok kıymetli arkadaşlar yönetimimizi oluştururken çok hassas davrandık, çok kısa bir şekilde hem kamuoyunun bilmesi açısından, hem de basın mensuplarının bilmesi açısından hangi ilkelere bağlı kaldığımızı ifade etmek istiyorum.  Genel merkezimiz bizi görevlendirmek için Ankara’ya çağırdığında, teşkilat başkanımız ve teşkilat başkan yardımcımız Sadettin beyle yapmış olduğumuz görüşmede, şuanda partimizin her hangi bir kademesinde görevi olan  arkadaşlarımızdan kimseyi göreve almayalım dedik. Çünkü yeni arkadaşlara, yeni bir heyecana ihtiyacımız var. Onun için almayalım ilkesi koyduk. Bir diğer ilkemizde, özellikle kamuda çalışan ama parti üyesi ya da yönetim kurulu üyesi olmasına engel teşkil etmeyen kişileri de bu defa biz yönetimimize almayalım dedik. Bir başka hususta, yönetim kurulunda şuan partimizin herhangi bir kademesinde görev alan belediye başkanı, milletvekili, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, ilçe yönetimleri gibi herhangi bir kurumda görev alanların birinci dereceden akrabalarının da yönetimde yer almaması ilkesi üzerinde durduk. Çok şükür bugün huzurlarınızda, bu saydığımız ilkelerin tamamına uymuş bir şekilde çıkmış bulunmaktayız” dedi.

 

YENİ YÖNETİMDEKİ İSİMLER ŞÖYLE:

RAMAZAN GÜRGÖZE                   : İL BAŞKANI

CİHAN TELO                             :SİYASİ VE HUKUK İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCI

HASAN ERGÜVEN                       :TEŞK. SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

KORKUT ŞERİFOĞULLARI             :SEÇİM İŞLERİ SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

METİN EROL                             :TANITIM VE MEDYA  SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

VEYSİ TOPAŞ                           :YEREL YÖN. SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

CUMAALİ AYYILDIZ                    :HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

ATİLLA UĞUR                            :SOSYAL İŞLER SORUMLUSU BAŞKAN YARDIMCISI

MEHMETCAN ÖLÇÜCÜOĞLU          :DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU  BAŞAKAN YARDIMCISI

HAYDAR EVLİYAOĞLU                 :EKONOMİK İŞLER SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

ŞERAFETİN YILDIRIM                  :MALİ İŞLER SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

ABDULLAH TAŞ                          : ARGE SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

İBRAHİM ŞERBET                        : İL SEKRETERİ

TAMER BATI                              :İNSAN HAKLARI SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

RAHMAN KIZILKAYA                     :ÇEVRE ŞEHİR VE KÜLTÜR SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI

İl Yönetim Kurulu Üyeleri: Abdullah Elban Adnan karınca, Ahmet Kısak, Ahmet Şen, Ali Bahtdurmuş,Ersin Özsoy, Ali Haydar Yıldız, Ayhan Şimşek, Betül Aktalay, Cengiz Taş, Çiğdem Ersöz, Derya Kılınç, Erkan Dinç, Eyüp sultan Çiçekçi, Fatih Çelik, Fetullah Çetinkaya, Gülser İspir, Hacı Ateş, İbrahim Kayaoğlu, İbrahim Halil Elçi, İlhami Özcan, M. Ali Erol, Murat demir, Mustafa Tunç, Nadir Gülşen, Numan Metin, Osman Özçelik, Ö. Selman Cipli, Pınar Soman, Tahir Galiç, TekiN Gürkan, Tolga Gecekuşu, Veysel Yüzgeç.