Ak Parti'ye Yeni Güç Gelecek Mi?

Ak Parti'nin ülke genelindeki istikrarlı yürüyüşünde ilk günden itibaren aşkla şevkle heyecanla adeta ak nefer olan Elazığ, son yapılan İl teşkilatları toplantısında büyük bir fire vermişti.

Ak Parti'ye Yeni Güç Gelecek Mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şüphesiz ki bunun en büyük sebebi vatandaşımıza vekil olarak seçtiklerimizin bu görevi bil hakkı yakîn yerine getiremeyişleri. Tabi tek günah keçisi onlar değiller elbet... 

İl, ilçe, belde Teşkilat Başkanlarının, Kadın Kolları Başkanlarının ve Gençlik Kolları Başkanlarının ihmal, hata ve izandan uzak olan eylemleri ile söylemleri de bu nakısa ve eksikliğin sebepleri arasında sayılabilir.

Davanın, misyonun, vizyonun, samimiyetin ve karşılıksız adanmışlığın,  bütünden parçalara ayrılması ilk zamanlardaki o muazzam uyumun hayalden de öte şimdilerde saflık ve yöre ağzıyla avellik görülmesi de bir diğer sebep... 

Bencillikten kırılan egoyla beslenen birer narsist idareci pozisyonu alanlar, hem kendilerine hem de davaya darbe üzerine darbe vurdular. Ülkemizde oy potansiyeli olan 18 milyon genç ve nüfusun %51'i   kadın varken Ak Parti’de durumun fecaat haline dönüşmesi  içler acısı!.. 

Henüz fark edilmiş olacak ki,  Ak Parti de yenilenme, tazelenme, yeni ve samimi simalarla oluşturulacak yönetimlerle bu olumsuz algıları yıkma adına gerekli değişiklikler peyderpey yapılıyor. 

Bu yenilik Elazığ’a kanla can olur mu? Geçmişin protokol törenleri figürü, yeme içme ziyafet atraksiyonları ile ihale imtiyazcısı algısı yıkılabilir mi şimdiden ahkâm kesmek vakitsiz olur.

 Z kuşağının seçmen olduğu önümüzdeki seçimlerde en büyük başarı Gençlik Kollarının gönüllere dokunacak, göz dolduracak projeleriyle olacak.

“Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü” diyerek başlatılan 6. Olağan Gençlik Kolları Kongre süreci; 15 Şubat Pazartesi günü, olası il kongresi fiyaskosunu bir daha yaşamama adına daha küçük olan Doğukent 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda gerçekleşecek.
 
Yükü ağır yolu uzun soluğa soluk katacak olan Gençlik Kolları Başkanları'na projeleri bol katılımı bereketli olsun temennisinde bulunuyoruz. Tabi nüfusun yüzde ellisi için Kadın Kolları ve İl teşkilatlarının parçalarını toparlaması küllî birliği dünyaya göstermesi ile bu dava kanatlanır, güçlenir şahlanır. Hatırdan çıkarmadan dava şuuruna varmak gerek!.. 

Gençlerin şimdilerde en büyük davası iş, aş gelecek inşası. Ak Dava buradan yürümeye başlarsa, surda bir gedik açılacak ve inandığı dava uğruna yürüyen değil koşan yüzbinlerce genç bu davaya yeni nefer olarak katılacaktır.

Ak Parti, son yaptığı kongrelerde salon düzenlemeleri, ses ve ışık gösterileri, bayrak ve dev led ekran kurumları ile billboard reklamlarına çok ve gereksiz yere para harcadığını da gördüğü için aynı salonda bir gün sonra yani 16 Şubat Salı günü de kadın Kolları kongresini yapacak ve tasarruf etmiş olacak. 

 Bakalım yeni dönemde Ak Parti,  gençleri ve kadınları yakalayabilecek ve onların dünyasına girebilecek mi? Gözler yeniden doğuş olduğunu görmeyi arzuladığımız 15 ve 16 Şubat’ta...