Ak Parti'nin İlçe Buluşmaları

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, cumartesi gününü oldukça verimli geçirdi ve üç ilçe ve bir belde de Danışma Meclisi toplantısı yaptı.

Ak Parti'nin İlçe Buluşmaları

Karakoçan, Palu, Kovancılar ilçeleri ile Yazıkonak’ta yapılan İlçe ve Belde Danışma Meclisi Toplantıları’na Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm katıldılar.

Parti teşkilatlarının zinde kalması ve seçimlerin yarın yapılacakmış  gibi hazır olmasında bu tür toplantıların büyük önemi var. 
Gidilmeyen yerin senin partinin olmayacağı, ilçe ve belde teşkilat çalışmalarının değerlendirilip sonuçları sahada gözlemlenmeyen teşkilatçılık, hem partisinin hem de teşkilat mensuplarının durağanlaşması ve aktif olmaktan pasif konuma geçmeyi getirebilir.

Bu tür ilçe ve belde toplantıları, o bölge halkı için de önemlidir ve beklendi her zaman en üst konumdadır.

Kendi ilçe ve beldesinde çalışma yapan teşkilat başkan ve yönetim kurulu üyelerinin üzerindeki atalet ve varsa tembelliklerin üzerlerinden atılmasını sağlayan bu tür toplantılar yanında bölge halkıyla bir araya gelmenin de sebebidir ve vesilesidir.

Halkın en çok şikâyette bulunduğu “seçimden seçime geliyorlar” serzenişini de giderecek olan bu tür toplantılar  Ak Parti’nin ihmal etmeyeceği programlar olmalı.

Siyaseti hakkıyla ve halkıyla yapan, varsa sorun ve sıkıntıları arkadan ya da farklı ortamlarda dile getiren vatandaşlarımıza, siyasilerimize bizzat soru sorup cevap alma ortamı da sağlayan programlarla kamuoyunda oldukça çok ve yaygın olan bilgi kirliliğinin de önüne geçilmiş olacaktır. 

Yine bu programlar, vatandaşın şikayet ve beklentilerini de birebir alındığı, çözümleri için de ilgili bakanlık ya da parti üst kurumlarına iletilmesine de vesile olacaktır.