Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor 

Ak Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Milletvekili adaylarının seçim gezilerini okuyucularımız için derledik. İşte adayların seçim ziyaretleri:

PROF. DR. EROL KELEŞ: “GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN HEM CUMHURBAŞKANLIĞINDA HEM DE MECLİS’TE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMAMIZ LAZIM”
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Prof. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Keydanlılar Parkında vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu kalabalığın sevgi gösterisi ve ilgisiyle karşılanan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, burada seçim sürecine ilişkin konuşma yaptı. 

14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Prof. Dr. Erol Keleş, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerden bahsetti. Elazığ’a bakanlık getirmek için gece gündüz çalışacağını vurgulayan Prof. Dr. Erol Keleş, muhalefeti de sert bir şekilde eleştirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş; “Cumhurbaşkanımıza oy vermek meclis çoğunluğunu sağlamadığınız sürece onun elini kolunu bağlamaktan öteye gitmez. Güçlü bir Türkiye için hem Cumhurbaşkanlığında hem de Meclis’te çoğunluğu sağlamamız lazım.” dedi.

YANILMAZ: “VATANDAŞ ODAKLI SİYASET ANLAYIŞIMIZIN MEYVELERİNİ 14 MAYIS’TA SANDIKTA ALACAĞIZ” 

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya gelerek, talepleri ve beklentileri üzerine istişarelerde bulundu ardından Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Yanılmaz, Çarşamba Pazarı’nı da gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

ÖZ: “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte Kırklar Mahallesi Çarşamba Pazarını ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Öz, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı, seçimler için destek istedi. 
Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz daha sonra Güneykent Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Öz, Elazığ’ın her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye büyük destek verdiğini, bu seçimde de aynı desteğin devam edeceğine inandığını kaydetti.

AÇIKKAPI MİLLET İTTİFAKINI HEDEF ALDI: “KİMLER ADINA ORADASINIZ?”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında, Arıcak ilçesi, Üçocak ve Bükardi beldelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

Açıkkapı, daha sonra İl Kadın Kolları tarafından Çayda Çıra Mahallesinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.  Burada konuşan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti. 

AK Parti’nin, bir hizmet partisi olduğunu, 81 ilde her vatandaşa eşit hizmet götüren bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden Açıkkapı, bu hizmetlerin aynı anlayışla 14 Mayıs’tan sonra da devam edeceğini kaydetti.

NAZIRLI: “HALKIMIZIN 14 MAYIS AKŞAMI AÇACAĞI YENİ BİR YOLDA HEP BİRLİKTE TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi’nin düzenlediği "Anne, Çocuk, Genç Kahvaltı Programı"nda Elazığlı kadınlarla buluştu. Nazırlı, “Kadınlarımız hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, 14 Mayıs akşamında milletin vereceği kararının net olduğunu, algı oyunlarıyla Türkiye’nin önünü kesenlere pirim verilmeyeceğini söyledi.

Daha sonra Kovancılar ilçesine geçen Nazırlı, Kovancılar SKM binasını ziyaret etti. Burada vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Nazırlı, ilçe esnafını da unutmadı. Kovancılar esnafıyla bir süre muhabbet eden Nazırlı, ilçenin kararının net olduğunu vurguladı. İlçe temasları kapsamında Kovancılar İlçe Başkanlığı'nda muhtarlar ile buluşan Nazırlı, “21 yıldır yaptığımız gibi Kovancılar'ın gelişmesini sağlamak için gece gündüz çalışacağız.” dedi.(Bülten Haber) 
 

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor 
Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor 
Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor