Ak Parti Keban Belediye Başkan Adayı Fethiye Atlı Kimdir?

Ak Parti'nin merakla beklenen ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Keban ilçesinde Belediye Başkan Adayı Fethiye Atlı olarak belirlendi.

Ak Parti Keban Belediye Başkan Adayı Fethiye Atlı Kimdir?

2024 Seçimlerine doğru Ak Parti’de artık aday belirleme sürecinde son aşamaya gelindi. Bu kapsamda ilçelerde de aday belirleme süreci tamamlandı. Ak Parti Keban ilçesinde belediye başkanı olarak Fethiye Atlı’yı belirledi.

Ak Parti Keban Belediye Başkan Adayı Fethiye Atlı Kimdir?

1963 yılında Keban İlçesine bağlı Gökbelen Köyü’nde doğdu. İlkokulu Keban Fevzi Çakmak İlkokulunda, Ortaokulu ve Liseyi Keban Lisesinde okudu. 1990 yılında Maliye Bakanlığı’nın açmış olduğu memurluk sınavını kazanarak Gümüşhane İli Şiran İlçesi Malmüdürlüğü muhasebe servisinde çalıştı.

1993 yılında Elazığ Defterdarlığı vergi dairesine tayin oldum ve çalışmaya başladı. Aynı yılın içinde babasının vefatı nedeniyle Keban İlçesinin Mal müdürlüğü muhasebe servisine ataması yapıldı.

1993-2000 Yılları arası Elazığ Defterdarlığı Keban Mal Müdürlüğü Muhasebe Servisinde çalışırken 28 Şubat Süreci devamında DSP MHP ve ANAP ANASOL-D koalisyonu hükümeti döneminde 2000 yılında görevimn son verildi.

2001 yılı şubat ayında kardeşimle beraber Hac farizasını yerine getirdikten sonra 2002 yılında İstanbul’da yaşayan eşi Bekir ATLI ile evlendi. Yerel Seçimlerde ilk defa 2009 yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Keban Belediye Başkanı adayı oldu ve 2009 yerel seçimlerinde 424 oy aldı. 2011 yılında Numan Kurtulmuş’un HAS Partiyi kurması ile HAS Parti Keban İlçe Teşkilatını kurdurdu. HAS Parti kurucusu Numan Kurtulmuş’un AK Partiye katılması ile AK Partiye katıldı. Üniversite Mezunu.

2019 yerel seçimlerinde Ak partiden aday gösterilmedi. 2019 yerel seçiminde Bağımsız Belediye Başkanı olarak kazandı. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti ile Ak Partiye tekrar geçiş yaptı.