Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

Ak Parti'nin 21'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında çeşitli partilerden Ak Parti'ye geçiş yapan birçok vatandaşa rozetleri takıldı. Etkinlikte konuşan ve Ak Parti'ye bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından davet edilerek rozeti yine Erdoğan tarafından Ak Parti Genel Merkezinde takılan eski CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe, CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı, 21’inci yıldönümü kutlamalarını çeşitli etkinlikler ile kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümü kutlamasında Genel Merkezde rozeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılan 2 dönem CHP Elazığ İl Başkanlığı yapmış Mustafa Ünsal Karatepe’nin de katılımıyla çeşitli partilerden Ak Parti’ye geçiş yapan vatandaşlar için rozet takma etkinliği düzenlendi. 

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

AK PARTİYE YOĞUN İLGİ
Ak Parti Elazığ İl Binasında düzenlenen etkinlikle partiye yeni katılan yaklaşık yüz vatandaşa rozetleri, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Elazığ Teşkilat Başkanı Cengiz Taş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve Mustafa Ünsal Karatepe tarafından takıldı. 

YILDIRIM VE KARATEPE’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Etkinlikte konuşan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Mustafa Ünsal Karatepe önemli açıklamalarda bulundu.

 Yıldırım, Ak Parti’nin bir seçim bitmeden diğerinin hazırlığına başladığını belirterek, partiye ilerleyen günlerde yeni katılımlar olacağını söyledi. 

Partiye yeni katılan Eski CHP İl Başkanı Karatepe ise CHP’nin derdinin iktidara gelmek olmadığını, devletten alınan parti yardımları ve büyük şehir belediye başkanlıklarıyla bu durumu sürdürmek niyetinde olduklarını ve ilerleyen günlerde bu konularla ilgili ciddi açıklamalarda bulunacağını söyledi. 

İşte o açıklamalar:

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

YILDIRIM: “CUMHURBAŞKANIMIZIN OMUZLARINDAN YÜKÜ ALACAĞIZ”

Mustafa Ünsal Karatepe ile önceden bir dostlukları olduğunu, yeni katılımlarla teşkilat çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Yıldırım: “Bugün çok özel bir gün yaşıyoruz. Aramızda çok değerli bir isim var hem kardeşimiz hem de artık yol arkadaşımız olan Mustafa Ünsal Karatepe. Geçmişte iki dönem CHP İl Başkanlığı yapmış bir kardeşimiz. Onunla benim de özel bir hukukum var. Sayın Karatepe’nin Babası Rahmetli Dursun Amca ile yaklaşık 25-30 senelik Doğukent’te bir komşuluğumuz oldu. Mustafa Bey’i ve Rahmetli Dursun Amca’yı oradan tanırız. Şu anda hala evlerimiz karşı karşıyadır. Mustafa Bey,  bizim kardeşimiz. İnşallah bundan sonra birlikte uzun bir yol yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarından yük alacağız. Arkada bekleyen yeni geçişler de var. Onları da yeri geldikçe göreceksiniz. Başta Sayın Mustafa Ünsal Karatepe olmak üzere bu kadroların bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilerek ait oldukları yere geldiler ve bizlerle birlikte kardeşlik hukuku içerisinde birlikte yol alacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

“AK PARTİ 21 YAŞINDA BİR DELİKANLI”
Ak Parti’nin sürekli kendini güncelleyerek geçmiş yüzyılda yapılamayan birçok hizmeti ülkeye kazandırdığını belirten Yıldırım: “Özel günleri anlamlı cümlelerle götürmek lazım. Teşkilat başkanımız Ak Parti Davası’nı ve onun liderini çok kısa anlattı ve 21 yaşında bir delikanlı gibi bahsetti. Geriye dönüp baktığımızda evet, 21 yaşında bir Ak Parti ve onun çok onurlu ve şerefli lideri ile kadrosunu görüyoruz. Tam 20 yıldır bu ülkeye hizmet ediyor ve onunla birlikte bizler de etmeye çalışıyoruz. Bu ülke onunla birlikte geçmiş yüzyılda yapılmamış birçok devrim niteliğinde hizmete şahitlik etmeye devam ediyor. Sizler ve bizler bu şahitliğin tam ortasındayız. Hep birlikte bu yükü almaya çalışıyoruz. Tarih Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ismen yazacak ve gururla anlatacak. Bizleri belki ismen kimse hatırlamayacak ama bir de onun yol arkadaşları vardı diye bir tabir geçecek diye umut ediyorum” dedi.

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

 “2023’TEN SONRA TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK”

Ak Parti’nin sürekli kendini güncelleyerek kuruluşundan bugüne kadar 15 seçim kazandığını ve hiçbir seçimi kaybetmediğini belirten İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, son olarak şunları söyledi: “Biz seçimden seçime hazırlık yapan bir parti değiliz. Bir seçim bitmeden diğerinin çalışmalarına başlarız. Eğer böyle olmamış olsaydı tam 21 yıldır kendini güncelleyerek girdiğimiz 15 seçimi kazanamazdık. Allah’ın izniyle 2023’ü de büyük bir coşku ve zaferle geçeceğiz. 2023’ü de başarıyla geçtikten sonra bu ülkenin önü tamamen açılacak. Yüzyıllardır bu ülkede çok çeşitli zulümler, darbe teşebbüsleri, merdiven altı imalatları ve benzeri şeyler yapılarak insanlarımız hak etmediği yerlere düşürüldü. İnşallah 20 yıldır artık bunlar yapılamıyor ve bundan sonra da yapılamayacak. Ben bu vesileyle başta Sayın Mustafa Ünsal Karatepe olmak üzere ailemize katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”  

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

“BUNLARIN DERDİ İKTİDAR OLMAK DEĞİL”
CHP’nin iktidar olmak gibi bir derdi olmadığını belirten Mustafa Ünsal Karatepe, şunları söyledi: “Mevcut muhalefet partisinin Türkiye’yi yönetmek gibi bir derdi yok. Onların tek derdi şu: “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeden gitsin de yerine kim gelirse gelsin” Ben il başkanı olduğum sürece her zaman bu norma karşı çıkmıştım. Biz eğer bu ülkede  ana muhalefet partisiysek mutlaka iktidara gelmemiz lazım ama sizin iktidara gelme gibi bir lüksünüz yok ki. Partiyi 5 kişi yönetir, 6’ıncı kişiyi aralarına almazlar onlar. Nasıl olsa devletimizden 300-400 milyon lira parti yardımı geliyor, büyük şehirlerde belediye başkanlıklarımız var, biz bunu takip şeklinde götürelim, amacımız iktidara gelmek olmasın.”

“ÜLKEYİ PAYLAŞMA YOLUNA GİTTİLER”

Açıklamasının devamında 6’lı masa hakkında da eleştirilerde Bulunan Karatepe: “5’li masa, 6’lı masa hani otobüslerde oluyor ya 2+1, 3+1 şimdi bunlar işi iyice büyüttüler tır olmaya başladılar. 6+1 diyoruz ama bunun yanında, yukarısında değişik kısımları var. Bunların ülkeyi yönetme gibi bir dertleri yok ki. Türkiye’de bu zamana kadar 15 tane seçim oldu, bu 15 seçimi ezici bir çoğunlukla Ak Parti kazandı. Şu anda 6 parti bir araya geliyor biz Ak Parti’yi devireceğiz diyorlar. Peki, yerine kim gelecek, adayınız var mı veya gelen adayın sıfatı ne olacak Türkiye’de? Cumhurbaşkanı mı olacak başbakan mı nasıl paylaşacaksınız. Ülke artık paylaşmaya gidildi. Biz bu ülkeyi nasıl paylaşırız düşüncesi var. Olmaz, buna asla izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Katılımlarla Büyüyor

“TALİMAT GELMEDİĞİ İÇİN ADAY AÇIKLAYAMIYORLAR”

6’lı masanın seçime az bir süre kalmasına rağmen Cumhurbaşkanı Adayı açıklamamasını talimat almamalarına bağlayan Karatepe, şunları kaydetti: “Çıksınlar desinler ki adayımız bu. Bizler de tamam diyelim adayları var. Burada seçimlere kaldı 8 ay. 8 ayda bu iş nasıl yürüyecek? Neden açıklamıyorlar çünkü babalarından talimat almadılar ki henüz. Talimatları alsınlar bakalım Türkiye ne hale geliyor. Ancak buna izin vermeyeceğiz. Göreceksiniz 2023 seçimlerinde yüzde 70 gibi ezici bir çoğunlukla yeniden iktidara geleceğiz. Görünen köy kılavuz istemiyor artık. Biz bu sorumluluğu üzerimize aldığımız için buraya geldik. İl başkanımızın emrinde onun direktiflerine göre Elazığ’da siyaset yapmaya çalışacağız. 

“KONUŞACAK ÇOK ŞEY VAR”

İlerleyen günlerde önemli açıklamalarda bulunacağını belirten Karatepe: “Benim konuşacak çok şeyim var, çok dertliyim. Bu dertlerimin hepsini de ilerleyen zamanlarda anlatacağız. Bunları anlattığımızda Elazığlılar böyle şeyler varmış da şimdiye kadar haberdar olmamışız diyecekler. Bu doğruları yalancı söylerse inanmaz ama ev sahibi söylediğinde inanacaklar” dedi.

“BU BENİM İÇİN ONURDUR”

Ak Parti’ye bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından davet edildiğini söyleyen Mustafa Ünsal Karatepe, son olarak şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız direkt kendisi benimle iletişime geçti. ‘Ben sana talimat veriyorum Elazığ’a gidip siyaset yapacaksın’ dedi. Benim partiye katılacağımdan ne il başkanımızın ne milletvekillerimizin haberi yoktu. Ak Parti’nin 21’inci yıldönümünde rozeti Cumhurbaşkanımız kendi elleriyle taktı. Bu benim için gurur, şeref ve onurdur. Benim arkamdan bir sürü şey de konuşuldu. Bunlar benim umurumda da değil. Öyle biri benim hakkımda konuşsun ki ben evime gittiğim zaman, başımı yastığa koyduğumda umuruma gelsin. Hiç umursamıyorum bunları. “O partisine ihanet etti, döneklik yaptı” diyorlar, desinler. Biz burada ne iş yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Türkiye’nin nereye gideceğini, senaryoların neler olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bu herkese nasip olmuyor. Bizler bunun farkındayız ve bu saatten sonra hem Türkiye hem Elazığ’a hizmet için Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz. İl başkanımızın emrinde onun direktiflerine göre Elazığ’da siyaset yapmaya çalışacağız.”