Ak Parti Gen. Bşk Yar. Harun KARACAN Elazığ'a Geldi

Tamer ÖREN - Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Harun KARACAN bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Ak Parti Gen. Bşk Yar. Harun KARACAN Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun KARACAN Elazığ’a geldi.  İlk olarak Elazığ Valiliğini ziyaret eden KARACAN daha sonra Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.  Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana Elazığ’ın hep  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Ak Parti’nin yanında olduğunu söyleyen Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “ En son 1 Kasım seçimlerinde % 67,5 oranla ve 16 nisan referandumunda % 72 oranla Türkiye’de derece yapan iller arasına girmiştir.  10 ilçe belediyesinden  7’si, 9 beldenin 6’sı 30 il genel meclis üyemizin 25’i ve 38 belediye meclis üyemizin 26’sı Ak partili üyelerden oluşmaktadır.  Elazığ İl Teşkilatı olarak merkez ilçe ile diğer   10 ilçemizin ve 9 beldemizin kongrelerini tamamladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 13 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz  il kongremizle  il teşkilatı olarak kongre sürecimizi tamamlamış olacağız” dedi.

İl teşkilatı mensuplarına yaptığı konuşmada 2019’daki seçimlerin ülke için borçlarını ödeyebilecekleri bir fırsat olduğunu ifade eden Ak Parti STK ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun KARACAN “ Bu bizim için değil, gelecek için çocuklarımız ve torunlarımız için. Bu zamana kadar hep çalıştınız. Ama; 2019 tarihin en önemli seçimlerinden biri. Ben inanıyorum Elazığlı hemşerilerim her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyeceklerdir. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’la beraber  büyümesini tüm Dünya’nın istemediğini vurgulayan  KARACAN “ Türkiye’yi hep bir şekilde terbiye etmeye uğraştılar. Bunda başarılı olamadılar. Tam tersine liderimiz daha da güçlenerek geldi” diye konuştu.

Makamların gelip geçici olduğunu ifa eden  KARACAN “ Mühim olan bu makamda  cesaretle, yürekle, azimle, heyecanla hizmet etmek. Dünya liderimiz bunu yapıyor. Bizimde liderimize bu konuda destek vermemiz ve yanında olmamız lazım” diye kaydetti.

KARACAN, İl Başkanlığı binasından ayrıldıktan sonra  Kültür Park Mamürat-ül Aziz salonunda STK temsilcileriyle bir araya geldi.  STK temsilcilerini beklentileri hakkında notlar alıp sorularını cevapladı. Son olarak cem evi ziyaretinden sonra Harun KARACAN akşam uçağıyla  ilimizden ayrıldı.