AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına il merkezi ve ilçelerle devam etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Musiki Konservatuar Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

Öte yandan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Karaali Köyünde organize edilen programda vatandaşlarla buluştu.
Bakan olarak Elazığ’a hizmet etmek isteğini söyleyen AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Keleş, milletvekili olarak seçildiği takdirde 14 Mayıs’tan sonra da bu şehir ve Ülke için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Keleş ayrıca muhalefeti de eleştirdi.

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında Maden ilçesi ve Gezin bölgesin de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı; Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük bakır rezervinin ekonomiye kazandırılması için çalışmalar başladığını söyledi.
AK Parti Elazığ 3. sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelerek seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
14 Mayıs seçimlerinin önemin den bahseden Milletvekili Adayı Nazırlı; 5 yıldır bu seçim için hazırlandıklarını söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Palu, Kovancılar ve Karakoçan’da vatandaşlarla bir araya geldi.
Öte yandan Sarıcan Beldesi ve Bulgurcuk köyüne de vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Yanılmaz, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.
Ziyaretlerinin Ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Yanılmaz, Belediye Başkanlığı döneminde ilçelere de büyük önem verdiğinin belirterek, milletvekili olması halinde Elazığ’ın tamamında önemli projeler hayata geçireceklerini söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını şehir merkezi ve köylere yaptığı ziyaretler ile devam ediyor. Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca Kültür Park’ta düzenlenen programda avukatlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları
AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları