AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, saha çalışmalarını sürdürüyor...

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na katılan Prof. Dr. Keleş, Fırat Üniversitesi akademisyenleriyle de bir araya geldi. Palu ve Kovancılar ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Keleş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizen Prof. Dr. Keleş, oy kullanacak her vatandaşın, seçimin önemini idrak ederek sandığa gitmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında, Olgunlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede büyük bir teveccühüyle karşılanan Açıkkapı, esnafları ve vatandaşları selamladı, hasbihal etti.  Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, daha sonra Bükardi ve Erimli beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Açıkkapı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.  Kurum ve kuruluş ziyaretlerini de sürdüren Açıkkapı, bu kapsamda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti, kurum yöneticileri ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.  Açıkıkkapı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın da katılımıyla Gazi Caddesinde esnafları selamladı, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.  Milletvekili Adayı Ejder Aççıkapı, yoğun geçen seçim programı kapsamında Kovancılar ve Palu ilçelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kovancılar’da vatandaşlara seslenen Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçimlerin önemine dikkat çekti. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Daha sonra PTT Meydanı'nda geçen Nazırlı, vatandaşlarla muhabbet ederek talep ve beklentileri dinledi. Nazırlı, Elazığ’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu vurguladı. Kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini de sürdüren Nazırlı, bu doğrultuda 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Nazırlı, “Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yardım çağrısına cevap veren bu güzide ekibe teşekkür ederim” dedi. Fırat Üniversitesi’nin Teknofest Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerini de ziyaret eden Nazırlı, geleceğin inşasında önemli rol oynayan gençleri tebrik etti. Yurtbaşı Beldesi’nde temaslarını sürdüren Nazırlı, Cuma namazını vatandaşlarla birlikte eda ettikten sonra, sorun ve talepleri dinledi, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, AK Parti iktidarları döneminde elde edilen kalkınma ve demokrasi kazanımlarının 14 Mayıs’ta zirveye taşınacağını vurgulayarak, Elazığ’dan AK Parti’ye güçlü bir destek çıkacağına inandığının altını çizdi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Yanılmaz, Yunus Emre Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yanılmaz, sorun ve talepleri dinleyerek destek istedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik Beraberlik Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Bizlerin yolu; tasarımı, yazılımı yerli mühendisler tarafından yapılan milli gururumuz TOGG’u ülkemizin kazanmasına vesile olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizlerin yolu İHA’ları, SİHA’ları, Hürkuş’ları, Tayfun roketini, Kaan’ı hayata geçiren Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur.” dedi. AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi kampüsünü ziyaret ederek gençlerle buluştu. Öz, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor