AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Uzun Süreden Beri Kamuoyunda Tartışma Oluşturan İlçe Ve Belde Adaylarına Resmi Tebliğleri Nihayet Yapıyor

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları da açıklanıyor.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Uzun Süreden Beri Kamuoyunda Tartışma Oluşturan  İlçe Ve Belde Adaylarına Resmi Tebliğleri Nihayet Yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanlığına yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre AK Parti Elazığ'da ilçe ve belde adaylarına bu gece tebliğleri yapmaya başlayacak. Kesin listenin resmi açıklaması ise yarın yapılacak. 

KAFA KARIŞTIRAN LİSTE
Edinilen bilgiye göre daha önce kamuoyuna yansıyan listenin aynı kaldığı sadece 1 ilçede değişikliğe gidildiği öğrenildi.
Ancak yine kamuoyuna duyurulan ve yalnızca bir ilçenin değiştiği iddia edilen listede Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinin yer almaması kafa karışıklığına neden oldu.
Artık herkesçe bilinen ve içerisinde belki 1 ya da 2 değişiklik yapılması beklenen listenin elde ele dilden dile dolandırılması ancak resmi açıklamanın bir türlü yapılamaması Ak Parti'nin Elazığ'da geldiği son noktayı özetliyor.

 Ak Parti'nin Kovancılar ve Karakoçan ilçeleri hariç Elazığ'da ilçe ve belde belediye başkan adaylarının yer aldığı liste ise şu şekildeydi:
 

İLÇELER

AĞIN: ŞEREF ÇAKAR
ALACAKAYA: BAŞARAN YAŞLI
ARICAK: MEHMET YILMAZ YALÇINKAYA
BASKİL: AV. İHSAN AKMURAT
KEBAN: FETHİYE ATLI
MADEN: MUSA ORHAN
PALU: VAHDETTİN DEMİRTAŞ
SİVRİCE: FETHİ ATAGÜN

BELDELER

AKÇAKİRAZ: SABAHATTİN KAYA
BEYHAN: HÜSEYİN ATAŞ
BÜKARDİ: SIDDIK BAYRAK
ERİMLİ: CİHAN YILMAZ
MOLLAKENDİ: MUSTAFA AYAZ
SARICAN: MEHMET GÜRBÜZ
ÜÇOCAK: YILMAZ YEGÜL
YAZIKONAK: AYDIN AYAZ
YURTBAŞI: NİHAT DOĞAN